-- 2 gru 2012, o 17:22 --
a z czym ty te korniszony robisz że takie efekty są? roślinki?masik pisze:Gabrysia![]()
Agunia pisze:
Ja mam tak po korniszonach nie wiedzieć czemu

a z czym ty te korniszony robisz że takie efekty są? roślinki?masik pisze:Gabrysia![]()
Agunia pisze:
Ja mam tak po korniszonach nie wiedzieć czemu
A czy to ważne, byleby rozmiar odpowiedni miały....Agaciu pisze:a z czym ty te korniszony robisz że takie efekty są? roślinki?niekoniecznie balkonowe czy doniczkowe
![]()
I tak ma być.Gabrysia pisze: Jesteście dziewczyny bardzo kochane![]()
![]()
Kasia pisze:Ale co , trza to ustalić może zakaźne
Myślisz, że Twoją córcię dopadło?Kasia pisze:Te korniszony to mają coś w sobie, moja córa też głupawki dostaje
Tiaaa, a moje koty odwalą nam taniec na rurce z różowymi, króliczymi uszami.Agunia pisze:Madzik to dawaj te korniszonki, jakieś grzybki też się znajdą, dorzucimy po piwku jakimś, postawimy sobie akwarium twoje przed nosem i będziemy udawać, że to oranżeria![]()
![]()
![]()
dla mnie to tak łopatą czasami trzebamasik pisze:Gabrysiu pamiętaj o mailach
No i wyobraziłam to sobie i teraz masuję swoje cztery literymasik pisze:Tiaaa, a moje koty odwalą nam taniec na rurce z różowymi, króliczymi uszami.Agunia pisze:Madzik to dawaj te korniszonki, jakieś grzybki też się znajdą, dorzucimy po piwku jakimś, postawimy sobie akwarium twoje przed nosem i będziemy udawać, że to oranżeria![]()
![]()
![]()
![]()