Cieszę się ,że jesteś,bo jakoś temat nie może się przebić.W innych wątkach strach zachęcać do EMów ,bo zaraz ktoś napada,że to ściema itp.Szkoda,bo czasami nowym na forum doradcy podpowiadają,że bez chemii to absolutnie nic nie wyhodują .

Antek.Jestem w szoku.Całe 10 ha przystosowujesz do EMów?Swietnie.Mój szok wynika stąd ,że u mnie na wsi stojącej na produkcji warzyw wszelakich, nawet podyskutować za bardzo się nie da, bo rolnicy bez chemii chyba by nie dali radyantek5 pisze:witam i pozdrawiam wszystkich![]()
jestem początkujący na forum ale EM-y stosuje od wiosny w polu 10 ha. (używam z firmy emgrin )
w domu równiesz wszyscy je pijemy uwarzam iż efekty są zadowalające i godne polecenia aby wszyscy stosowali emy
Ja em-ów jeszcze nie stosowałam,planuję dopiero tej wiosny,ponieważ u mnie ziemia nie najlepszego gatunku i musiałam ją nieco uszlachetnićkarool pisze:Danutka u mnie wyglądało podobnie.Na początku nie bardzo pojmowałam dlaczego np.dobrze jest dodawać jakąś zielenine do roztworu lub dlaczego lepiej na grządkę z chwastami.Nie wiedziałam,że te mikroorganizmy są dość żarłoczne i dobrze jeśli mają co podjadać.
Cieszę się ,że jesteś,bo jakoś temat nie może się przebić.W innych wątkach strach zachęcać do EMów ,bo zaraz ktoś napada,że to ściema itp.Szkoda,bo czasami nowym na forum doradcy podpowiadają,że bez chemii to absolutnie nic nie wyhodują .
Szkoda ... że nie na Forum. Chętnie bym się dowiedział ile to kosztowało jakiś czas temu i czy obecnie staniało (już nie nowinka).Erazm pisze:Informacji proszę udzielić na PW.kontrapunkt pisze:... Bardzo proszę o informację dotyczącą sposobu zamawainia EM-y i kosztow przesyłki ...