Wiejski ogród c.d.
- Tacca
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Wiejski ogród c.d.
Marysiu ale się zagapiłam i o de nie spełnienia najskrytszych marzeń , zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka.

- semper
- Od: 27 lis 2011, o 10:12
Marysiu-dużo zdrowia i samych radosnych chwil 

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Olgo, Danusiu, Jurku dziękuję właśnie w prezencie przywrócili mi połączenie z internetem. Olu cieszę się, że Ci podlewa, u nas zapowiadają ale czasami pada na trzeci dzień
- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Marysiu przyszłam do Ciebie z rewizytą i oczywiście dołączam się do życzeń. Życzę Ci samych słonecznych dni w życiu, aby żadne troski nie zaglądały do Ciebie, a deszczyk od czasu do czasu wyręczył się w wężowaniu
.
Ten chaber to chyba specjalnie dla mnie. Kocham je i bardzo się cieszę, że też u mnie wyrosły. Chyba nabyłam je z ziemią od sąsiada, z jego wysypiska. miałam plan, żeby przytargać je ze zboża wuja, ale obecne opryski załatwiają wszystko co pamiętam z dzieciństwa w zbożach
, m.in chabry.
Oczywiście pomyliłam się i powinnam napisać wcześniej, że nabyłam 5 piwonii chińskich, a nie krzewiastych
, oj... wybacz amatorce

Ten chaber to chyba specjalnie dla mnie. Kocham je i bardzo się cieszę, że też u mnie wyrosły. Chyba nabyłam je z ziemią od sąsiada, z jego wysypiska. miałam plan, żeby przytargać je ze zboża wuja, ale obecne opryski załatwiają wszystko co pamiętam z dzieciństwa w zbożach

Oczywiście pomyliłam się i powinnam napisać wcześniej, że nabyłam 5 piwonii chińskich, a nie krzewiastych

- zwkwiat
- Od: 12 lut 2011, o 09:30
Marysiu, wszystkiego naj...najlepszego, samej pomyślności w życiu i ogrodzie,
- delosperma
- Od: 20 mar 2012, o 00:52
Ojej, ojej przepraszam za spóźnienie.
Marysiu życzę Ci żeby rabatki kwitły Ci przez 365 dni w roku
nieustającego zdrówka, dużo jajek od kurek nie tylko na Wielkanoc
.

nieustającego zdrówka, dużo jajek od kurek nie tylko na Wielkanoc

Maria motyczką dziabnięta
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
- stokrotka-77
- 200p
- Od: 21 lut 2011, o 21:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
I ja spóźniona ale ze szczerym sercem. Życzę Ci Kochana Ogrodowa Przyjaciółko, aby świat pośród którego tworzysz oazę, spokoju ciszy i harmonii, był Ci przyjazny i wdzięczny. Niech pokój serca i radosne usposobienie towarzyszą wszystkim Twoim porankom a poczucie szczęście i spełnienia niech codziennie układa Cię do snu
. Dużo Bożego błogosławieństwa 

Marysiu-Maseczko, sto lat szczęścia i pomyślności! Niech żyje, żyje nam! 

- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Marysiu, życzę Ci abyś nadal była pełną humoru kobietą

- Sosenki4
Marysiu, do wczorajszych życzeń dołączam hibiskusa z parapetu, ale obecnie stoi na podwórku.
.
Miłego dnia Marysiu
Miłego dnia Marysiu
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Moje Drogie Najnowsze a zarazem Najstarsze Przyjaciółki (tak jak ogrody!) nie miałam do tej pory internetu. Co chwilę włączałam resetowałam i nic to jest naprawdę uzależnienie chociaż nie nie trzęsłam się jeszcze. Ale za to spotkała mnie przepiękna niespodzianka. tyle pięknych życzeń po kolei:
Misiu róża tak cudna ja TY
Marzenko Chętnie przy okazji jakiej wysyłki podrzucę Ci te ogrodowe - niezawodne. Mój sąsiad nie kropił zboża tak intensywnie i były chabry nawet suszyłam. W tym roku nie uprawie ale chaberki od mojej stron są - też je uwielbiam!
zw kwiat, Marysiu, Ewunie pipio i w
Dziękuję za życzenia i załączniki - co jeden to piękniejszy.
Niech żyją Ogrody i Ogrodniczki
Misiu róża tak cudna ja TY
Marzenko Chętnie przy okazji jakiej wysyłki podrzucę Ci te ogrodowe - niezawodne. Mój sąsiad nie kropił zboża tak intensywnie i były chabry nawet suszyłam. W tym roku nie uprawie ale chaberki od mojej stron są - też je uwielbiam!
zw kwiat, Marysiu, Ewunie pipio i w

Dziękuję za życzenia i załączniki - co jeden to piękniejszy.
Niech żyją Ogrody i Ogrodniczki

- Sosenki4
Będę bardzo bardzo wdzięczna za chaberki. Z wysyłką póki co się nie spiesz kochana, bo ja nie bardzo mogę się zrewanżować, a i susza podcina mi skrzydła do działania z miejscem. Muszę podlewać cały czas to co w ogóle mam.
-
- 1000p
- Od: 26 sty 2012, o 17:54
Marysiu, wszystkiego najlepszego z okazji podwójnego święta, dużo zdrówka, słonecznych dni i deszczowych nocek, i oczywiście spełnienia wszystkich marzeń, nie tylko tych ogrodowych
Zagapiłam się, a u ciebie od wczoraj już trzy strony zapisane
pięknie w twoim ogrodzie - pachnąco, kolorowo, a w wątku pysznie. Ciekawe pomysły, a sezon dopiero startuje, co dopiero będzie dalej??? 

Zagapiłam się, a u ciebie od wczoraj już trzy strony zapisane