Ogródek An-ki
Re: Ogródek An-ki
Witajcie Jadziu,Tosiu!!!Jadzia udzieliła Ci odpowiedzi.Tak to Eyes FOR YOU jestem bardzo ciekawa jak się u Ciebie przyjęła i kiedy zakwitnie.Czy będzie bardziej kremowa czy tak jak u mnie wpadająca w róż.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ania popatrz jak sie przymila na patyczki
. Oczywiście założę patyczkarnię
. Sama jestem ciekawa jak zakwitnie . Posadziłam ją niedaleko Lincolna ma do towarzystwa białego pachnącego liliowca od Nelki i hortensję ogrodowa a z boku nachyłki okółkowe

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Ta wiadomość to jak grom z jasnego nieba-ja tylko liczę ,że jakoś ta ustawa nie dojdzie do podpisania.W przeciwnym wypadku bedzie mi ogromnie żal tych naszych forumowych spotkań,zawiązujących się przyjażni i wymiany doświadczeń. 
Poza tym jak zamkną większość stron to po co komu internet?Mam nadzieję,że się w porę opamiętają.

Poza tym jak zamkną większość stron to po co komu internet?Mam nadzieję,że się w porę opamiętają.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu, ta ustawa jest p-ko ludziom, którzy ściągają płyty, filmy i na tym zarabiają. To zwykli złodzieje myśli ludzkiej. Ja jestem za! Nasze forum niczego nie kradnie, nie obraża nikogo itp. Spokojnie!!!
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- Deirde
- Od: 18 cze 2007, o 10:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tosia - ta ustawa nie jest tylko przeciw tym ludziom - poczytaj trochę o niej.
-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Aniu ale masz dużo róż z oczkami. To właśnie od Ciebie się zaraziłam tymi 'oczętami' i teraz za mną chodzą i świecą w ciemności.

Jadziu towarzystwo doborowe a patent na ukorzenianie musisz zglosić i czerpać z tego określone korzyści
Tosiu tak jak pisze Małgosia,jest to problem złożony i nie mnie laikowi wnikać czy to dobrze opracowali spece czy też nie.Oczywiście,że kradzieże są nagminne a z myśli ludzkiej korzysta nie ten co powinien.
Druga strona medalu jest bardzo ponura.Inwigilacja?Cenzura?Koniec demokracji-rządy odgórne?

Tosiu tak jak pisze Małgosia,jest to problem złożony i nie mnie laikowi wnikać czy to dobrze opracowali spece czy też nie.Oczywiście,że kradzieże są nagminne a z myśli ludzkiej korzysta nie ten co powinien.
Druga strona medalu jest bardzo ponura.Inwigilacja?Cenzura?Koniec demokracji-rządy odgórne?
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- JAKUCH
Oj Anuś
wczoraj kusicielka wzięła mnie w swoje szpony i uległam
. Jak na razie na 3 w tym sw. Jadwiga
Taki okaz trzeba miec obowiązkowo u siebie
tylko gdzie ja to wszystko pomieszczę
Chyba będe musiała uszczuplić warzywnik 

Maju w tych rózyczkach zakochalam się dopiero 1,5 roku temu.Wcześniej nie zachwycaly mnie.Tylko pelne,duże liczyly się w doborze róz.Gust się zmienia i dobrze.
Jadziu ja już jestem tak skołowana,że w nocy zamiast ACTA śnią misię róże-ale to dobrze bo okazuje się ,co jest ważniejsze w mojej duszy i na co mogę mieć wpływ.Imienniczkę musisz posiadać obowiązkowo-mojej nie było.
Jadziu ja już jestem tak skołowana,że w nocy zamiast ACTA śnią misię róże-ale to dobrze bo okazuje się ,co jest ważniejsze w mojej duszy i na co mogę mieć wpływ.Imienniczkę musisz posiadać obowiązkowo-mojej nie było.

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
-
Czegoś tu nie rozumiem. Jadzia coś Ty sobie za św. Jadwigę kupiła
Ja mam swoją imienniczkę Mary Rose, Aniu a dla Ciebie polecam Souvenir de St. Ann'e.

Ja mam swoją imienniczkę Mary Rose, Aniu a dla Ciebie polecam Souvenir de St. Ann'e.

- JAKUCH
MAJKA nie kupiłam tylko szukam takiego powojnika albo różę ,a moze królowa Jadwiga to wsjo ryba . Przecież imienniczkę muszę mieć tak jak u Ciebie . Basia ma chyba swojego imiennikowego powojnika to czemu nie ja
-
A to już rozumiem, robiłyście nalot na Clematisy.
Ja tam siedzę już od dłuższego czasu i ciągle zmieniam zawartość koszyka.

Ja tam siedzę już od dłuższego czasu i ciągle zmieniam zawartość koszyka.

- JAKUCH
Mnie tez parę wpada a póżniej wysiadają ,bo nie umiem sie zdecydować . Podobaja mi sie czerwienie zresztą to nie nowość a także niebieskości . Nie ma brzydkich tylko jedne mniej lub bardziej cieszace oko
-
Ja stawiam na Vicitella i botaniczne w tym roku, fioletowe i niebieskie.
Ania nas pogoni z tymi powojnikami że zaśmiecamy jej wątek swoją dyskusją o naszych upodobaniach.
Ania nas pogoni z tymi powojnikami że zaśmiecamy jej wątek swoją dyskusją o naszych upodobaniach.