pamelka pisze:Clair cudna i bardzo pożądana, jeszcze nie mam
ale coraz więcej jej fotek na forum i coraz bardziej mi się podoba.
Queen of Sweeden nie mniej urodziwa
Jak rośnie Twoja Bremer Stadtmusikanten Majeczko, czy zdrowa?

Pamelko, Clair, tylko cudnie pachnie. Jako krzak i kwiat nie jest ładna. Uwaga ona przemarza, trzeba dobrze zabezpieczyć.
Queen of Sweeden, polecam jak najbardziej. Tylko dla tej angieleczki trochę cierpliwości potrzeba, Musi się dobrze ukorzenić
Bremer Stadtmusikanten , ja ją mam przez pomyłkę szkółki. Ładna pomyłka. Jest zbyt krótko, żebym mogła coś konkretnego o niej powiedzieć. W pierwszym sezonie wypuściła długi badyl. Nie lubię takich krzaków, Może w kolejnym sobie inaczej będzie poczynać. Także cos więcej dopiero w przyszłym sezonie napiszę.

Ewa, odpoczywaj, zawsze jestem zdania, że nic na siłę.

Chęć na sprzątanie sama przyjdzie.

Małgosiu, doglądaj zapraszam, ale odezwij się czasami. Różyczki Ci bardzo dziękują. Wiesz, kiedyś tak zrobię, że pojadę do nich na długo, a wrócę do domu tylko na zimę. Już się doczekać takiego lata nie mogę.

Ale zdjęć bym narobiła. Każda z nich miała by swoją sesję.

Gosiu, tak ja juz też to widziałam u Ciebie. Drugie zdjęcie pokazuję ją już podobną.
Rokoko, to ten przykład róży, kiedy kwiat może się podobać, ale już cały krzew nie koniecznie. Szkoda, że nie wiedziałam o Twojej miłości do niej, bo byś dostała jeden krzew na jesieni, a tak to oba ma sąsiad. Jak znam życie, to je wykończy. Jak wszystkie kwiaty na swojej działce.

Alutko, Clair możesz kupić pod LM na Żeraniu. W ubiegłym roku jak byłam to kupiłam 2 doniczki dla bratowej.