Krystianku witam cię w moich skromnych progach miło jest słyszeć że coś się podoba choć zbytniego zmysłu dekoratorskiego to nie mam ale kocham kwitnące szkoda że żyją tak krótko.A to dla ciebie Krystianku- -kocham róże ,kocham kwiatki a najbardziej serce matki ty chyba też.
Jolu w końcu dotarłam,oczywiście jestem chętna na nasionka tych ślicznotek I jeszcze mam pytanko co to za kwiatuszki pod lwią paszczą po lewej roż i biel
Witaj Wiolu masz chyba na myśli gożdzik strzępiasty nadaje się na obrzeża bo niski i lekko płożący mam go 1-szy rok więc nie wiem czy się sam rozsiewa na drugi rok jak ten przetrzyma powinny być jeszcze obok nich mocno bordowo-liliowe drobniejsze na razie są zielone kępki na drugi rok kwitnienie.
Witaj Wiolu właśnie wróciłam z pracy i usiadłam po długiej nieobecności co słychać na forum powiem ci nie mam sił a pare zdjęć czeka na przesłanie jak odetchnę może jeszcze dzisiaj coś wkleję.W pracy robią nas w balona ciągle przesuwają wolne dni wychodzi na 8-9 dni pracujących 2 dni wolnego a jak pracujesz sobota,niedziela ,poniedziałek,wtorek to masz dość bo to największy ruch i idzie się skończyć i jednym dniem wolnym nie zregenerujesz sił. Tym bardziej że wiadomo co się robi w taki jedyny wolny dzień zasuwa z czym się da bo zaległości na każdym kroku.Złości mnie to ale nie podskoczę tak trudno o pracę idzie mi 50 pół wieku kto by pomyślał a mnie się wydawało że nigdy się nie zestarzeję.W takim razie zbieram się pracować nad przesy łaniem i zmniejszaniem zdjęć.Ciumki.
Witaj dorotko właśnie wyjaśniałam Wioli dlaczego mnie tak nie ma praca,praca i harówka ale może kiedyś się doczekam dłuższego wolnego a propo malw parę nasionek zebrałam ale kiepskie bardzo ,mam kilkoro chętnych więc się nie obraźcie jak nasionek będzie mało w liście jak nie wyjdzie to ponowimy na drugi rok.
EWunia ,Wiolunia ,Dorotko Dla was wszystko moje kwiatowe ściernisko wklejam jak leci nawet kwiatkowe śmieci ,bo jak znam wasi życie zawsze mnie rozbawicie.Serdecznie wam za to dzięki i wybaczcie niesprawnej fotografa ręki. proso w kilku odsłónach-
teraz hibiskus i inne takie troche monotonnie ale te są nie zawodne zawsze kwitną. pierwszy rok mam biały i kolorowy dziwaczek
-- 13 wrz 2012, o 23:08 --
Na dzisiaj wystarczy jak czas pozwoli to jutro pogadamy gorące całuski dla wszystkich a szczególne dla odwiedzających miłych marzeń sennych. to jest tytoń wieczorową porą iście senny obrazek
Dzisiaj straśnie senny dzień ale mimo to idę wykopać resztki warzyw ,zanim jednak wyruszę pozwol sobie na: te niektóre kosmosy są leżące bo sarny je przewróciły więc nazywam je pijane kosmosy i bałagan Koleuski nawet mojemu M. się spodobały