Justynko zaniedbałam Twój wątek i teraz próbuję się podnieść z podłogi. Kwiatnienia powalające a phragmipedium walisiixcaudatum cudowne. Czy to jest to, które kupowałaś OG?
Merghen- tak, to jest dokładnie to pragmipedium. Kupiłam go z pączkami, ale nie przetrwały. I..czekałam długie 9 miesięcy, by ujrzeć jego kwiaty. Warto było
Phalaenopsis Mini Mark jest cuuudny! A to phragmipedium walisiixcaudatum wygląda jak mały potworek hehe Wyjątkowe jak również i paphiopedilum henryanum oraz cambria. Jakie warunki im trzeba zapewnić aby ponownie zakwitły? Mam doświadczenie jedynie z phalaenopsisami...
Przepraszam z góry za moje zaległości u Ciebie, jednak ostatnio mam czasu coraz mniej, jestem w trakcie pisania pracy mgr..
Masz cudne storczyki.
Mój jedyny właśnie przestał kwitnąć i tak się zastanawiam, czy i jak go przyciąć.. ?
Justynko ja myślę, że ten Twój "Wielkolud" - Phragmipedium walisiixcaudatum zakochał się w "miniaturkce" - Polystachya fallax - do takich wniosków doszłam patrząc na zdjęcie
Przy okazji Justynko jak byś była tak miła i nam w piętek wszystkiego nie wykupiła na wystawie