Funkia - kiedy pojawia się na wiosnę
- lila31
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 lip 2006, o 12:06
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No to się dokopałam. Jest jeden kiełek, ale radocha.Pidżama pisze: u mnie wylazła. Kop w okolicach, ale ostrożnie

Mam pytanie, chociaż to nie dział IDENTYFIKACJI, ale załatwię w jednym poście.
Sroki w zimie zabawiały się etykietkami, która była słabiej wciśnięta w ziemię, to leciała ze sroką.
Znajdowałam etykietki w różnych miejscach, a teraz nie wiem jaka to hosta.
Proszę o pomoc.
Co to za taka pospieszna hosta, już szykuje się do kwitnienia?

Jeszcze chciałam podziękować Ci Tomaszu, za przypomnienie o siatce cieniującej (mam taką, zacienia wybieg dla psów).
Na razie dookoła katalpy stoją słupki. Wzdłuż słupków już są posadzone krzewy, które rosną szybciej niż drzewa. Jednak niczym urosną, i zacienią teren, powieszę na słupkach siatkę.
Wydaje mi się, że powinno być przyjemnie moim hostusiom w takiej zagrodzie, no i w ten sposób przybyło miejsca na hosty, a znowu ubyło trawnika.

- paco
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 gru 2006, o 20:20
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Czy wiecie, że na naszym forum pojawiło się już 90 opisów dla różnych odmian host.

Pozdrawiam, Andrzej
Nasz ogród,
Nasz ogród,
Czy możesz nam "powiedzieć"co to za siatka zacieniająca?Jakaś specjalna służąca do tego celu?Jak duże ma oczka?Można ją kupić w sklepach ogrodniczych?Czy po cięciu trzeba ją jakoś zabezpieczać przed rozdarciem?Jak wysoko i od której strony ją zamontowałeś.Dużo tych pytań,ale pierwsze słyszę o siatce zacieniającej,a pewnie niejednemu by się przydała.A może jeszcze wiesz ile mniej wiecej kosztuje.