Witaj Dorota! Piękne zakupy, no i masz kwitnące fiołki od zaraz. I takie bogate w kwiaty
Ciemny skreęnik super,bardzo podoba mi sie ten kolor.
Ja mam taka sadzonkę która próbuje uratować od zagłady
Storczyki u mnie też wypuszczają teraz pędy kwiatowe. Jak mi się to podoba, gdy chcą kwitnąć o tej porze na przekór zimie. Pasiasty fiołeczek bardzo oryginalny
kochani chwilka czasu w spokoju poswiecona moim kwiatkom
storczyk po reanimacji dzis (w swieto )sobie go przesadzilam
a te dwa niestety musze wlozyc do kamieni do reanimacji
a tak moje storczusie pokazuja paczusie i swoje buzki
a tutaj czekam niecierrpliwie na kwiaty-maja byc rozowe
Doroto piekne skrętniki,fiołki,storczyki a te cytryny cud miód:)
U mnie przewaznie tylko jeden owoc:(ale za to duzy.Druga cytryna ma 3 owocki to zobaczymy czy je utrzyma.trzymaj tak dalej będę zaglądać co ciekawego sie pojawiło
bardzo dziekuje Teresko.wiosna mam nadzieje ze cale fiolkowe towarzystwo zakwitnie
Monia a ja juz sobie upatrzylam kolejnego cytruska,tylko czekam,az M bedzie mial wolny dzien razem ze mna,a to nie latwe
Filigranowa ja tez mam nadzieje-raz sie udalo,moze uda sie i teraz będę cierpliwa
Ja również życzę powodzenia w reanimacji storczyka, ale widząc Twoją rękę do tych kwiatów, jestem przekonana, że akcja zakończy się sukcesem Pięknie u Ciebie -tak kolorowo
Dorotko trudno ale musisz zdawać relację z rozwijania się tego różowego kwiatuszka !!! Jak nic piękny będzie !! O tak w Twoich łapkach storczyki szybko dojdą do siebie coś chyba zielone te łapki masz