Widoki na działkę ;) i nie tylko

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
gosia07
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 gru 2009, o 20:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Widoki na działkę ;) i nie tylko

Post »

Coraz wiosenniej u Ciebie w ten pierwszy dzień wiosny :D Ciekawe jak spiszą ci się cesarskie korony ja ich nie mam :( No też pora to zmienić.
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Marta właśnie, jak się wiosna rozkręci, to znów przyjdzie ochłodzenie :? Mam nadzieję, że tym rzmem prognozy się nie sprawdzą ;:108
Paweł trzy sezony to całkiem niezła perspektywa i przydomowy ogródek zmieniłby powierzchnię :) Najważniejsza przewaga ;:224 taki ogrod jest zawsze pod ręką :uszy
Gosiu ja je mam dzięki Januszowi oczywiście ;:180
Awatar użytkownika
artam
1000p
1000p
Od: 26 paź 2008, o 00:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

pamelka pisze:Już kilkakrotnie wychwalałam mojego M za cierpliość do moich doniczek. Dzisiaj gdy zadzwoniłam z prośbą o wyniesienie różyczek na zewnatrz powiedział "Oczywiście nie ma sprawy, przecież to mój obowiązek tachać donice na dwór i z powrotem "
No to ja zapytam, a co zażywa Twój M, że taki wspaniałomyślny i dobry? :;230 Bo że Ty niejaką Belissę, to wyczytałam :wink: Ale jak to +40? No coś Ci się pomyliło, przecież my ten sam rocznik jesteśmy :;230 +30, chyba? A na co ta Belissa? I czy można nią pryskać roślinki, żeby bardziej bellisimo były? :lol:
Jola, u Ciebie jakaś inna czasoprzestrzeń chyba, róże i dalie kwitną? A u mnie raptem jeden krokus :twisted: Coś mi na uspokojenie trzeba...Nada się ta Belissa? :wink:
A i jeszcze do Pawła w kwestii oczarów...Oj, jakaś karłowa odmiana może powstanie, a jak powstanie, to kto będzie ją miał pierwszy? Paweł, oczywiście :)
Ann-ka72
1000p
1000p
Od: 1 paź 2009, o 18:56

Post »

Fajnie wychowałaś męża. ;:138 Proszę o przepis :;230
Mój to czasami pomaga,ale generalnie wiecznie zajęty poważnymi sprawami, pracą... nie mam co prawda już donic jak kiedyś z oleandrami i innymi tarasowymi, ale jak miałam, to sama taszczyłam, bo kiedy mąż był najbardziej potrzebny, to go nigdy nie było .... Hmm.... ale to zabrzmiało, jak by nie chciał pomóc :;230 Albo ja wybierałam takie momenty na noszenie skrzynek i donic.

Tak trzymajcie dalej. ;:108
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Witam wiosennie :wit
Awatar użytkownika
AgaNet
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sie 2010, o 11:00

Post »

Tez tak czytam o tej bellisie ... ;:224 i się zastanawiam na co to ????
Może Jola zdradzisz sekret ;:224
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marto :? Co tam zażywa ;:224 kurcze nie wiem, powinnam sparwdzić może :;230 wyjścia nie ma. Zawsze mówię, że jak chce mieć ladnie, musi nieco czasu poświęcić. Jakby była sama trawa ja miałabym więcej czasu, wszak to jego domena :;230
Martuś, nie wiesz co to jest belissa :roll: taki Taki suplement diety (dobre sobie :lol: ) zawierający substancje.... itd Po zimie każdej z nas się przyda, to się łyka, nie wklepuję więc 40+ zdecydowanie dobre :uszy
Właśnie, właśnie Aniu jak donice postoją po zmroku to nic się nie stanie :uszy M wraca po 22-giej i pytasz "Kochanie wstawiłeś już te donice z oleandrami, bo ja próbowałam, ale są za ciężkie już zdecydowanie".
M zachwycony, że pomoże słabowitej kobiecie (choć taka słabowita znowu nie jestem :;230 ) z utrapieniem wniesie, co ważne oczekuje nagrody :roll: Jakiej każda powinna rozważyć to we własnym sercu :D
Aga witam i ja, ale, ale ... czekam na fotki z ogródka ;:108
Aga (Net) :D u nas jedna Pani w radio, ponoć szefowa apteki w UK, Polka z pochodzenia, opowiada, że tak dobrze jest jej na wyspach, że wszystko takie piękne i cacy, ale .... niestety belissy tam nie mają :;230 Zapraszam więc na stronę http://www.belissa.pl , gdzie możesz dowiedzieć się więcej ;:108

Chciałam też wyraźnie napisać, że nie jestem farmaceutą, ani przedstawicielem żadnego koncernu farmaceutycznego.
ale koleżanki pytają to piszę :D
Awatar użytkownika
AgaNet
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sie 2010, o 11:00

Post »

:lol: ja tam nie twierdzę że na wyspach wszystko takie piękne i cacy :lol: a jak poczytam o bellisie to przyjdzie mi w walizce z Pl przytachać :uszy
M zachwycony, że pomoże słabowitej kobiecie (choć taka słabowita znowu nie jestem :;230 ) z utrapieniem wniesie, co ważne oczekuje nagrody :roll: Jakiej każda powinna rozważyć to we własnym sercu :D
;:109
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

;:109 no właśnie :;230 dobrej kolacji chociażby :;230
aleb-azi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 gru 2009, o 18:18
Kontakt:

Post »

Zatonęłam w tych psich oczach :D Ogrodniczka powiadasz... No to będziecie musiały troszkę popracować...
Popracowałam trochę w ogródku, ech, życie jest piękne ;:3
Awatar użytkownika
gorzata76
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2009, o 14:41

Post »

artam pisze: Coś mi na uspokojenie trzeba...Nada się ta Belissa? :wink:
Noooo... raczej... melissa :;230
Awatar użytkownika
Kasia_Tomek
500p
500p
Od: 23 mar 2010, o 08:32

Post »

Jolu trafiłaś w dziesiątkę z tym proszeniem ze niby "słabowita kobitka", ja tak robię i to działa. ;:108 a On wtedy czuje się bardzo potrzebny, tak to chyba jesz z facetami ... muszą czuć się potrzebni i podziwiani wtedy są w stanie dla nas zrobić dużo.
Twojemu to normalnie medal za wnoszenie i wynoszenie przedszkola.
Awatar użytkownika
artam
1000p
1000p
Od: 26 paź 2008, o 00:10

Post »

pamelka pisze:M zachwycony, że pomoże słabowitej kobiecie (choć taka słabowita znowu nie jestem :;230 ) z utrapieniem wniesie, co ważne oczekuje nagrody :roll: Jakiej każda powinna rozważyć to we własnym sercu :)
No...w nagrodę będzie mógł następnego ranka wykonać czynność odwrotną, czyli wynieść z powrotem na dwór :;230
aleb-azi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 gru 2009, o 18:18
Kontakt:

Post »

:;230 :;230 :;230 :;230
X_r-o
---
Od: 25 lis 2005, o 09:06