Jak się maluje, to nie dziwota, że pięknaArtur89 pisze:W sensie piękne kwiaty i cienie.

Jak się maluje, to nie dziwota, że pięknaArtur89 pisze:W sensie piękne kwiaty i cienie.
To jak? Zmasowany wysiew parodii na wiosnębanditoo pisze:No nareszcie to co tygryski lubią najbardziej. Tylko dlaczego nie stoją u mnie, to nie do pomyślenia. Coraz większą mam ochotę na wysiewy tych Parodi. Cudeńka.
Artur, a nasiona Epi też mająArtur89 pisze:To jak? Zmasowany wysiew parodii na wiosnębanditoo pisze:No nareszcie to co tygryski lubią najbardziej. Tylko dlaczego nie stoją u mnie, to nie do pomyślenia. Coraz większą mam ochotę na wysiewy tych Parodi. Cudeńka.
? W grupie zawsze raźniej... O to może od razu zbiorowe zamówienie w SuccSeed?
HmSpy pisze:Jak się maluje, to nie dziwota, że pięknaArtur89 pisze:W sensie piękne kwiaty i cienie.
Mają tylko trzy pozycje. E. anguliger, E. crenatum ssp. kimnachii i jedną hybrydę 'Winbergs selection'.Bo-enka pisze: Artur, a nasiona Epi też mają![]()
Małgosiu - doczekasz, cierpliwości troszkę.ja nigdy chyba nie doczekam się takich kwiatuchów
Nigdy o tym nie myślałem. Rośliny same rosną, kwitną - myślę, że wystarczy im zapewniać minimum warunków o których już na wątku pisałem i... nie przeszkadzać. :PNormalnie masz czarodziejskie ręce do kwiatków
chyba zamówię sobie na wiosnę kilka pakietów nasion parodii, tych drobnonasiennych oczywiście. Zawsze śmieszyła mnie ich nazwa "microsperma" ale widzę ze nie tylko ich nazwa zadziwia, ale też kwiaty
Nie ma co, trzeba będzie je wysiać na wiosnę
Chłopaki, wysiewajcieCoraz większą mam ochotę na wysiewy tych Parodii
Lubią, lubią.Szkoda tylko, że kaktusy mnie nie lubią, bo gniją
Patrzeć i podziwiać, niech żałują ci co chcieli by a boją się
kwiatki cudowne
Bożenko, Arletko, RenatkoPrzepięknie kaktusy u ciebie kwitną
Krzysiu - mam oszklone pół loggii, gdzie je hoduję na regale czteropoziomowym, regaliku mniejszym przy nim i półeczkach. Wszystkie rośliny w kwadratowych doniczkach aby jak najwięcej się ich zmieściło.a gdzie ty to wszystko trzymasz ??????????