Beatko I ta doniczka mi się spodobała Była w pakiecie Oprócz tej jednej zielonej roślinki, są jeszcze dwie sadzonki, z czego jedna chyba się już nie przyjmie, a druga zaczyna coś wypuszczać
Moje kwiatowe wątki i nie tylko ;) Zapraszam Spróbuj żyć tak, żeby ktoś dzięki Tobie powiedział: "Tak, jestem szczęśliwy"... Iwona
Doniczka i mnie od razu wpadła w oko, dzisiaj też szukalam u nas jakiś fajnych doniczek lub osłonek ale jak są to ceny takikie że szok
Dobrej nocki Iwonko
Iwona ale miałaś szczęście,taka roślinka od sąsiadki z naprzeciwka doniczka bardzo elegancka,ja raczej gustuje w plastikowych i kolorowych czekamy na pączki eszynantusa.
daka pisze: Iwona ale miałaś szczęście,taka roślinka od sąsiadki z naprzeciwka doniczka bardzo elegancka,ja raczej gustuje w plastikowych i kolorowych czekamy na pączki eszynantusa.
Damian Jeżeli chodzi o doniczki, to ja też mam same kolorowe i plastikowe Przyczyna jest prosta i pewnie znana ;) To jest moja pierwsza doniczka z glinki, ale wygląda bardzo ładnie, jest taka raczej niespotykana
Moje kwiatowe wątki i nie tylko ;) Zapraszam Spróbuj żyć tak, żeby ktoś dzięki Tobie powiedział: "Tak, jestem szczęśliwy"... Iwona
To znowu ja kalanchoe dość szybko ci rośnie,może jest szansa nawet na kwiaty,żyworódka bardzo ładna i dzieci już produkuje a co do tych plastikowych doniczek to domyślam się o co chodzi,o cene zapewne,ja tylko na to patrze
Wiedziałam, że się domyślisz Niestety też głównie na to patrzę ;) A co do kalanchoe, to sama się zastanawiam, kiedy zamierza zakwitnąć, o ile w ogóle bierze to pod uwagę
Wiolu Rok akademicki zaczyna mi się w poniedziałek Nawet nie wiem, czy będę mieć kogoś znajomego w grupie, bo nie wywiesili list Wiem tylko tyle, że z mojej dawnej grupy nikogo nie będzie
Dziękuję w imieniu roślinki