Adamie Elu buziaki
U Aneci cz.2
- Anetta
- 1000p

- Od: 17 sie 2009, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: U Aneci cz.2
o a gdzie mój wczorajszy post
Adamie Elu buziaki
Adamie Elu buziaki
- Anetta
- 1000p

- Anetta
- 1000p

Beatko żebyś wiedziała że cieszę się z niego bardzo, teraz mógłby trochę w listki iść bo na razie to mała sadzoneczka a podobają mi się takie duże okazy.
- sari
- 1000p

- Od: 18 maja 2010, o 19:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Poczekaj urośnie, ja mam też malutkiego i tak długo zbierał się do życia że traciłam już nadzieję a teraz nawet fajnie rośnie 
- Anetta
- 1000p

Ja się bałam też o swojego bo wrzuciłam go w hydroponikę i to po raz pierwszy w życiu ale chyba mu dogodziłam, gorzej bo na wiosnę będę musiała mu zwiększyć doniczkę a nie mam i znów zabawa z kupnem przez internet.
- Anetta
- 1000p

Igor fajnie ze wpadłeś, nieźle się zgraliśmy bo ja przed chwileczką u Ciebie byłam
dzięki ze podobają Ci się moje sukulenciki i ja je uwielbiam, grudnika mam z biedrony i bardzo się nim ciesze bo ładnie kwitnie i jest dośc duży jak za parę złotych, w tamtym roku kupowałam w kauflandzie tez za tą sama kasę ale o połowę mniejsze, więc polecam biedroneczkę
dzięki ze podobają Ci się moje sukulenciki i ja je uwielbiam, grudnika mam z biedrony i bardzo się nim ciesze bo ładnie kwitnie i jest dośc duży jak za parę złotych, w tamtym roku kupowałam w kauflandzie tez za tą sama kasę ale o połowę mniejsze, więc polecam biedroneczkę
- arlet3
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Anetko marmurek pięknie Ci zakwitł
mój też był chyba 6-8mio listnym maluchem jak zakwitł i dopiero po przekwitnięciu ruszył z kopyta z nowymi przyrostami że
Co do grudników u nas w kauflandzie są trzy wielkości do wyboru a takiego co w biedronce (wielkość) kupiłam tylko o złotówkę drożej niż w biedronce
Co do grudników u nas w kauflandzie są trzy wielkości do wyboru a takiego co w biedronce (wielkość) kupiłam tylko o złotówkę drożej niż w biedronce
- elcia1974

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Śliczny kwiatuszek rozwinął się na marmurku.
Wywiązała się dyskusja o grudnikach no to ja się tu pożalę, że ciągle na mojej liście chciejstw znajduje się żółty vel morelowy.
Za cholercię nie mogę na niego trafic.
Ostatnio w B kupiłam z cichą nadzieją, że taki będzie ale okazał się pomarańczowy.
Też ładny, ale jednak... 
Wywiązała się dyskusja o grudnikach no to ja się tu pożalę, że ciągle na mojej liście chciejstw znajduje się żółty vel morelowy.
Za cholercię nie mogę na niego trafic.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Anetta
- 1000p

Hejka
Nic nowego nie mam ale nie pokazywałam dawno mojej strelicji, puściła nowego listka ale kwiatuszka pewnie się nie doczekam tak szybko

Pozaglądam też do Was bo to pewnie jedyna moja wolna chwila przed świętami i Nowym Rokiem, także składam Wam moi mili zyczonka:
Zdrowych, ciepłych, spędzonych w gronie najbliższych Świąt Bożego Narodzenia oraz szapmańskiego Sylwestra i szczęścia w Nowym 2011 Roku
Nic nowego nie mam ale nie pokazywałam dawno mojej strelicji, puściła nowego listka ale kwiatuszka pewnie się nie doczekam tak szybko

Pozaglądam też do Was bo to pewnie jedyna moja wolna chwila przed świętami i Nowym Rokiem, także składam Wam moi mili zyczonka:
Zdrowych, ciepłych, spędzonych w gronie najbliższych Świąt Bożego Narodzenia oraz szapmańskiego Sylwestra i szczęścia w Nowym 2011 Roku
- stynka0207
- 500p

- Od: 21 lut 2010, o 15:47
Jest na czym oko zawieśśić,gratuluję 
- elcia1974

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Anetko to ja Ci życzę rajskiego kwiatuszka w przyszłym roku. 
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
ANETKO, życzę pogodnych, spokojnych Świąt w rodzinnym gronie oraz wielkiego kręgu życzliwych ludzi!
- zeberka4

- Od: 10 sty 2009, o 17:25
Strelicja jaka ogromna! i JAKA ZIELONA!