Zdrówka kochana!

zyta.malek pisze:Witaj Anuś dopiero dzisiaj wyczytałam o Twoim zmartwieniu zdrowotnym.
Jestem z Tobą myślami bo mam podobną sytuację: przeszłam już amputację 2/3 szyjki m..., miałam usunięty torbiel pod językiem między jedynkami, potem w 1994r. w gardle, dwa lata później w 96 w żołądku torbiel z nadżerką - w skutek czego owocowało jesiennym owrzodzeniem, doszło jeszcze dwie choroby żołądka i skończyło się na tym złym wyniku i zabiegu 14.05.2010r.....czekam w domu na wynik ostateczny, czy wszystkie komórki zostały usunięte i nie wypisano mi jeszcze ze szpitala bo w poniedziałek mam kolonoskopię i znowu muszę się zameldować o 9.14 a od jutra głodówka....Fortrans rano 1 saszetka na 1 l wody a wieczorem 2 przez dwa dni ...między tymi Fortransowymi posiłkami chociaż 3 l płynów wypić.
Jestem już szósty miesiąc na zwolnieniu... M żartuje abym się nie rozpakowywała i Jasiek drugi niech czeka a mnie wcale nie do śmiechu.
Życzę zdrówka i Dobrej Nocy
bogusia177 pisze:Aniu ,wiesz co kiedyś pisałyśmy,
jesteśmy optymistkami ,kolonoskopia nie jest zła... przeżyjesz ,
trochę się spocisz ,,bo każda z nas by się krepowała![]()
.,ale za to tyłek wypniesz lekarzowi ...a niech sobie poogląda ...a co ...
No..an-ka pisze:Bogusia ty zbereżnico![]()
Kolonoskopia jest w uśpieniu to nawet nie będzie wiedziała,że się seksownie wypina.
Aniu te przypadłości jelitowe ma bardzo dużo osób.Dietka i po bólu.Całuski.
Małgosiu, ale dałaś czadumalgocha1960 pisze:Aniu,jesteś nam potrzebna,a mnie na pewno,bo kupiłam sobie kłopot w briko,zdjęcia u mnie, pisze na forum tu i tam,ale jestem mało atrakcyjna, bo nikt nie chce mi odpowiedzieć. W tobie jedyna nadzieja.
Danusiu, bardzo Ci dziękujęFrida pisze:Aniu, życzę Ci zdrowia i dużo dobrych myśli.