Witaj Danusiu! W sumie to fajnie,że się pomyliłam ( wiesz to pw ), bo z ciekawości zajrzałam do twojego wątku i zerknęłam tylko troszkę,zostawię sobie na jutro przyjemność dokładniejszego przejrzenia, bo już późno. Wpisuję się,żeby cię nie zgubić...
DANUSIU czy orliki masz w normalnych rozmiarach czy miniaturki . Mam takiego Back Barlow jest piekny i nawet trochę pink u niego jest . Oczywiście iryski przepiękne .
Jadziu , mam jakieś malutkie orliki , ale są jeszcze za malutkie na kwiaty . Te , które pokazałam , to do tej pory byli przypadkowi goście , coś się nasiało , a ja nie zdążyłam wyrwać . Ten najciemniejszy jest specjalnie kupiony . Zaczynam kolekcjonować orliki .
Atko miło Cię gościć
Iris pumila TIGER PRAYER
Iris pumila DENAR
Geranium pheum ALBUM - moje marzenie zrealizowane dzięki koleżance z taBazy
Erigeron pinnatisectus
Potentilla nivea
Helianthemum apeninum
Potentilla porphyrantha
coś , jakiś gratis z Gentianą i chyba zakwitnie , ale jak to będzie jakiś rdest
Nie wypada wyjść bez słowa więc zostawiam ślad i wyrazy podziwu dla Twojej pasji zbieraczej Danusiu Znowu wpadnę za jakiś czas po następną porcję rarytasów
Marysiu , Corydalis , to kokorycz . Epimedia jeszcze są , ale będę mogła Ci wysłac dopiero w przyszłym tygodniu . Przypomnij się , bo mi bardzo szybko znikają wiadomości pw
Pierwiosnki mam z allegro i z zagranicy .