Mój ogród - Eukomis cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Mój ogród - Eukomis cz.3

Post »

HALINKO pewnie ,ze taka świżo zebrana i zaparzona herbatka nie ma nic wspólnego z tymi śmieciami ,które my pijemy to samo jest z cytrusami takimi świezo zerwanymi a tymi ,które nam wysyłają . Czy to pnącze kwitnie ;:196
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
maniusika
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 20:50
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

piękne i ciepłe kraje , trochę odpoczęłaś pod pięknymi palmami w gorących promieniach słonka ,, a u nas ciągle albo gorąco ,ze nie ma czym oddychać albo pada i pada ,,że trzeba siedzieć w domu .. może jesień będzie znośniejsza .,.. u mnie tez pięknie kwitną dalie chociaż wiatr powalił je na ziemię one nadal kwitną ,, zawilec piękny ma kolor ,mój jest jaśniejszy ..
zapraszam do mego ogrodu..Janka
Moje -marzenia-maniusika -IV
Mój album
Awatar użytkownika
grazka24
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 maja 2010, o 13:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Halinko, piękna wyprawa i chyba jestes zadowolona.Ja tez tak co roku się wybieram, jak sójka za morze, bo zawsze cos wypadnie.Zreszta mój M nie lubi podróżowac. Ale po tych Twoich fotkach z wyprawy stwierdziłam ,że trzeba zobaczyc coś wiecej .W ogródku całkiem nieżle.Roslinki sobie poradziły, moze troche za Tobą tęskniły.
Obrazek
Awatar użytkownika
Alionuszka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 cze 2009, o 23:21

Post »

Halinko długo u Ciebie nie byłam ,a tu takie wrażenia z wycieczki...Inne zwyczaje ,piękne krajobrazy
Pewnie teraz popijasz oryginalną herbatkę zebraną z plantacji...inny smak i aromat... :D
Ciekawe jakie oryginalne pnącze wyrośnie z nasion,kwiat jest bardzo egzotyczny... :wink: ,a owoc wygląda jak ogórek,może to ichniejsza odmiana... :lol:
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Halinko ależ odbyłaś wspaniałą wyprawę, wrażenia na pewno niesamowite :D Zdjęcia przepiękne, będą cudowne wspomnienia na długo :D
U Ciebie w ogródku jak zawsze pięknie i mimo niesprzyjającej aury kolorowo, prześliczna hortensja i wspaniała kępa zawilca, a dalie jak talerze- wielkie i kolorowe:D
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:31

Post »

Jadziu aromat herbatki wspaniały, smak też importowana herbata jest też taka pyszna ale jak przejdzie przez paczkowanie to zaraz zmienia skład i aromat. :;230 to tak samo jak z naszymi wędlinami. Do dzisiaj chodzi za mną smak śląskiej kiełbaski z przed 35 lat można było zjeść ją ze smakiem na zimno pych. Pamiętam jak mieszkałam w Katowicach i sklep gdzie po pracy kupowałam tam tą kiełbaskę zawsze musiałam ugryść bo tak pachniała.
pozdrawiam Halina

*spis wątków
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Janeczko jakos nie umiem się ogrzać jak wróciłam to zastałam deszcz i zimno i tak padało kilka dni dzisiaj też pogoda u mnie deszczowa. Dobrze że ciepłownia zaczeła grzać. W ogródku trochę kwitną cynie i dalie mam tylko cztery co mi nie zgniły
pozdrawiam Halina

*spis wątków
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Patryk bardzo lubię podróżować ale najlepiej jakbym mogła takdlużej pomieszkać w ciepłych krajach, uwielbiam upały.
pozdrawiam Halina

*spis wątków
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko ja jak rozpoczynałam swoje podróże to jezdziłam z kredytu bankowego,przez dwa lata spłaciłam i znowu jechałam i tak trochę świata zwiedziłam , a właśnie jeżdzę z biura podróży z Łodzi i jest zawsze wszystko okej bez niespodzianek
pozdrawiam Halina

*spis wątków
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agnes to prawda mam miłe wspomnienia i zdjecia jest co oglądać w zimowe wieczory. W ogródku jest bardzo mokro ciągle pada i jest zimno a zachwilę trzeba sadzić cebulki kwiatowe
pozdrawiam Halina

*spis wątków
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Neluś masz rację z tą herbatką inny smak i aromat, miło wspominam takie wyprawy,zawsze wybieram się na wycieczki objazdowe bo wten sposób możma zwiedzić wiekszą część danego kraju.
Nie jestem zwolenniczką leżenia plackiem na plaży brak cierplywości, wolę zwiedzanie.Nelu tych nasion w tym nasienniku było dużo mogę odstąpić, ciekawe czy coś wzejdzie.
pozdrawiam Halina

*spis wątków
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

HALINKO można by tak wymieniać bez końca . ;:224 Ach gdzie te czasy dlatego chcę miec wedzarnię i sama sobie uwędzić kiełbaski wtedy zjem je ze smakiem . Będziesz na wystawie ;:196
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Alionuszka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 cze 2009, o 23:21

Post »

Halinko ,dla eksperymentu z chęcią się jednym nasionkiem ,albo dwoma zaopiekuję... :wink: Takie nieznane rośliny mnie intrygują i ciekawią... :D Sianie dopiero na wiosnę,jeżeli ma duże twarde nasiona,trzeba będzie wymoczyć je w ciepłej wodzie i naciąć ,ale to w marcu...
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Awatar użytkownika
ARABELLA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2009, o 16:05

Post »

Witaj Halinko. Cieszę się,że udała ci się wycieczka,trzeba korzystać z życia ;:196 Przynajmniej,co zobaczyłaś i przeżyłaś to twoje :) U mnie ciepło nawet się zrobiło,ale pochmurno,jeden plus,że grzyby rosną,jak wściekłe ;:138 Miłego dnia kochana :wit
Awatar użytkownika
grazka24
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 maja 2010, o 13:21

Post »

Halinko, podaj mi na pw jakie to biuro,może spróbuję ,żeby nie było póżniej niespodzianek, jak to często sie zdarza. ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”