Przetarłam oczy ze zdumienia,bo moja kosmata chyba ma pąki kwiatowe

Trzy lata jest u mnie... Ja już myślałam,że nigdy nie zakwitnie,a tu taka niespodzianka.
Zaraz pstryknę jej fotkę,to potwierdzisz albo zaprzeczysz

mnie zachwyca ta różatulipanka pisze: .
Kosmata też mdlej w dużym słońcu i niedoborze wodytulipanka pisze: A Annabelka tak reaguje na wysoką temperaturę i zbyt mało wody. Listki są zdrowe zielone, nie wydaje mi się żeby coś jej dolegało. Rośnie w słońcu i gdy zapomnę ją podlać to tak właśnie się dzieje.
no to musimy to nadrobić!! czemu się wcześniej nie przyznałaś??Karolcia pisze:Wiolu,nie mam anabelki![]()
Dostałam rok temu od Joli gałązkę,ale padła![]()
oj widać, że ze mną nie najlepiejKarolcia pisze:Oj,SKS Jolu![]()
Ja już Ci pisałam, że padła bidula ale byłaś zalatana, więc wybaczam
No to mnie pocieszyłaś, podsypałam ją kwaśną ziemią, teraz tylko duużo wody. Moja rośnie w miejscu gdzie jest trochę osłonięta i od wiatru i od słońca. Kupiłam ją dopiero w tym roku więc nie znam jej jeszcze dobrze. Dzięki. Na pocieszenie dodam, że koszyków ma masętulipanka pisze:Edytko, V jest piękna, szkoda tylko, że nie powtarza kwitnienia..... żałuję bardzo.
A Annabelka tak reaguje na wysoką temperaturę i zbyt mało wody. Listki są zdrowe zielone, nie wydaje mi się żeby coś jej dolegało. Rośnie w słońcu i gdy zapomnę ją podlać to tak właśnie się dzieje.