Dala - mój piękny ogród cz.4
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Grzesiu pisze: Dala Ty chyba też masz ten ogród jakiś taki rozlazły,
bo za każdym razem coraz to piękniejsze zakątki nam pokazujesz
Witaj Daluś

Uśmiałam się z Grzesinowego powiedzenia

Daluś to fakt co oglądam Twoje zdjęcia za każdym razem wydaje się jakby był inny ogród.
Daluś pięknie Go stworzyłaś bo nie jest taki monotonny każdym zakamarku kryje się coś innego.......... pięknego
_oleander_, skoro Twoja córka będzie miała przedogródek od południa, to ogród chyba od północy, więc też będzie miała trochę problemów z obsadzeniem takiej powierzchni. Ale teraz wybór roślin jest taki duży, że można sobie ze wszystkim poradzić... A Ty będziesz chyba nam pokazywać powstawanie ogrodu córki
Agnieszko, Wiktorio, Halinko,
DZIĘKUJĘ

Agnieszko, Wiktorio, Halinko,
DZIĘKUJĘ

- Agniesia
- 500p
- Od: 31 sie 2009, o 01:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
a czy mogłabym prosic o foto - zbliżenie? uwielbiam trzmielinę, ale swojej zawsze pozwalałam sie swobodnie rozrastac, pełzac, wspinac. a formowanie - wspaniały pomysł!dala pisze: Grzesiu, przestrzeń pod bukszpanami wysypana jest takim grubym żwirkiem, a otoczona jest trzmieliną formowaną w niski płotek.
Witaj, Dalu! jestem tu nowa, i na razie chodzę i zwiedzam ogródki forumowiczów, i tak, w mglisto - deszczowy poniedziałkowy ranek trafiłam do Ciebie. no i padłam! jeszcze nie przejrzałam całego wątku, małe potworki domagały sie śniadania, jakby nie wiedziały, że jak mama tkwi w ogrodzie, to przeszkadzac nie wolno ;:91 , ale jestem pod ogromnym wrażeniem. mój dom też ma wejście od północy - pozwolisz, że bedę dalej zwiedzac i... podpatrywac?
serdecznie
pzdr. Agnieszka
http://agniesia71.posadzdrzewo.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam do mojego ogrodu
LISTA OBECNOŚCI WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO

Zapraszam do mojego ogrodu
LISTA OBECNOŚCI WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO
Witam w piękny, słoneczny, jeszcze letni dzień!
Całe przedpołudnie działałam w ogrodzie, "pucowałam" go, jak to się ze mnie śmieje Wiktoria, ale zależy mi na tym, żeby się dzisiaj ładnie prezentował, bo będzie fotografowany tym razem nie przeze mnie, tylko przez profesjonalistę. Podobno takie jesienne, łagodne słońce jest fotogeniczne...Mam nadzieję, że mój ogród też!
Moniko, właśnie po paru latach te iglaczki mocno mi się rozrosły i sporo już wysadziłam z tej rabaty, a inne czekają niebawem postrzyżyny, bo już włażą jedne na drugie.
Agnieszko, witam Cię serdecznie i zapraszam do mojego ogrodu. Oglądaj, podpatruj, a jeżeli coś Ci się spodoba - będzie mi bardzo miło. U Ciebie dzisiaj szaro i deszczowo, a u mnie słońce i upał od rana...
Trzmielinowy płotek sfotografuję niebawem - jest naprawdę świetny i niekłopotliwy. W moim przedodródku rosną jeszcze mikrobioty, mahonie, kiścienie i kilka małych Rh.
Magdo, cieszę się, że Ci się podoba ten zakątek...
Mariolko, zapraszam na zwiedzanie mojego ogrodu, kiedy tylko będziesz miała ochotę - daleko nie masz!
Ewuś, te kwaśne rabaty najpiękniejsze są wiosną, ale bujne i zdrowe zdobią ogród przez cały rok!
_oleander_, Twoja córka to ma dobrze z taką wspaniałą Mamą-ogrodniczką z pasją...
Maju, zapraszam!
Polu, ten ogród nie jest taki duży, ale staram się, żeby każdy jego zakątek miał swój charakter...
Krzysiu, dla Ciebie fotka jakobinii - ona dopiero zaczyna kwitnąć, ale za chwilę będzie obsypana tymi szyszeczkami:

No i jeszcze trochę różu

Całe przedpołudnie działałam w ogrodzie, "pucowałam" go, jak to się ze mnie śmieje Wiktoria, ale zależy mi na tym, żeby się dzisiaj ładnie prezentował, bo będzie fotografowany tym razem nie przeze mnie, tylko przez profesjonalistę. Podobno takie jesienne, łagodne słońce jest fotogeniczne...Mam nadzieję, że mój ogród też!
Moniko, właśnie po paru latach te iglaczki mocno mi się rozrosły i sporo już wysadziłam z tej rabaty, a inne czekają niebawem postrzyżyny, bo już włażą jedne na drugie.
Agnieszko, witam Cię serdecznie i zapraszam do mojego ogrodu. Oglądaj, podpatruj, a jeżeli coś Ci się spodoba - będzie mi bardzo miło. U Ciebie dzisiaj szaro i deszczowo, a u mnie słońce i upał od rana...
Trzmielinowy płotek sfotografuję niebawem - jest naprawdę świetny i niekłopotliwy. W moim przedodródku rosną jeszcze mikrobioty, mahonie, kiścienie i kilka małych Rh.
Magdo, cieszę się, że Ci się podoba ten zakątek...
Mariolko, zapraszam na zwiedzanie mojego ogrodu, kiedy tylko będziesz miała ochotę - daleko nie masz!
Ewuś, te kwaśne rabaty najpiękniejsze są wiosną, ale bujne i zdrowe zdobią ogród przez cały rok!
_oleander_, Twoja córka to ma dobrze z taką wspaniałą Mamą-ogrodniczką z pasją...
Maju, zapraszam!
Polu, ten ogród nie jest taki duży, ale staram się, żeby każdy jego zakątek miał swój charakter...
Krzysiu, dla Ciebie fotka jakobinii - ona dopiero zaczyna kwitnąć, ale za chwilę będzie obsypana tymi szyszeczkami:

No i jeszcze trochę różu