Roślinki Ani cz.3

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
Zgredo
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 1 maja 2008, o 15:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dorodne roślinki do Ciebie dojechały - piękne :) Tak, jak cissusy nie należą do moich ulubionych tak ten jest naprawdę ładny :)
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
magi
500p
500p
Od: 30 maja 2009, o 23:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

obejrzałam sobie zdjęcia klonika - bardzo ciekawa i efektowna roślinka :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Kontakt:

Post »

Ewo dziękuję :oops:

Dominiko ja też za cissusami nie przepadam ale dostałam jednego i nawet ładnie mi rośnie więc postanowiłam dokupić mu towarzystwo.....bardzo mi się spodobał :wink:

Madziu właśnie mnie te kwiatuszki urzekły i byłam ciekawa bo zazwyczaj kloniki rosną normalnie i nie zwisają a do tego te kwiaty...ach :wink:
x-M-8
---
Od: 4 gru 2008, o 14:08

Post »

Aniu Twój wątek pędzi jak szalony..Z moimi begoniami też się tak stało..rosły ,rosły i nagle zaczęły im usychać listki;aż wkońcu zostały takie jak u Ciebie.Troszkę ją przetrzymałem i zaczęła wypuszczać od korzenia,ale marnie z nią..

Śliczny cissus.. :D
Awatar użytkownika
Edyta 74
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 sty 2009, o 16:58
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu,piękne roślinki zakupiłaś.Jestem bardzo ciekawa jak będzie Ci rósł ten klonik i jak zakwitnie.
Awatar użytkownika
miluck
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2008, o 21:03

Post »

Aniu nowości bardzo udane :D
Jak większość forumowiczów jestem ciekawa kwiatów u klonika,będę na nie czekała z niecierpliwością :lol:
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Mirku obawiam się że większość moich begoni tak skończy.....martwię się jak nie wiem co....a tak bardzo je lubię :cry:

Edyto, Jagódko dziękuję za komplementy w imieniu nowości :oops: Oj dziewczyny ja też jestem ciekawa i już się nie mogę doczekać :wink:
Czekam na następne nowości....jeszcze mają mi dojść dwie paczuszki i koniec z nowościami na długi czas :)
Awatar użytkownika
aguka
1000p
1000p
Od: 16 lut 2009, o 22:35

Post »

Aniu podejrzewam, że wcale nie na tak długi czas :wink: ten cissus diskolorek jest naprawdę efektywny Ci powiem sama go wypatruje na giełdzie lub w jakiej kwiaciarni ale ani widu ani słychu :roll: :D "ale co się odwlecze to nie uciecze" :lol:
Awatar użytkownika
Edyta 74
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 sty 2009, o 16:58
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

To ja czekam na Twoje nowości razem z Tobą.Na swoje nowości też czekam,właśnie zakupiłam skrętniki.
Biedny mój M będzie musiał robić kolejną półkę.
x-M-8
---

Post »

Aniu spróbuj sobie wcześniej zaszczepić begonki tak jak dziewczyny radziły.Możliwe,że są czymś napasione żeby szybko rosły i później padają.Często wyrastają z korzenia tak jak Ci wspomniałem,ja za wszystkie Twoje begonki trzymam ostro ;:215 ;:215 ;:215 bo wiem,że je uwielbiasz..
A jak z paleniem..?Sama rzuciłaś czy jakieś specyfiki miałeś?Ja nie paliłem miesiąc,niestety dalej kopcę jak smok,miałem takie tabletki,których nie polecam....
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Agnieszko no nie wiem.....ja jak sobie coś postanowię to tak będzie :oops: Ja też go nigdzie nie spotkałam tylko na all upatrzyłam i a co kupiłam....tylko żeby teraz się zadomowił :wink:

Edytko to czekamy razem :lol: A wiesz co ja Ci powiem też czekam na skrętniki i szczęśliny :wink:

Mirku zrobię tak jak piszesz i pozbieram od nich szczepki....tylko z niektórymi mam problem bo to małe sadzonki i nie ma co skubnąć :roll:
A z paleniem to najpierw się ograniczyłam i stopniowo doszłam do 3 na dzień....teraz nic od paru dni :wink: Samu rzucałam bez wspomagaczy....chociaż nie jadłam paluszki, chipsy i żułam gumy orbit....oraz robiłam wszystko żeby nie myśleć o papierosach....a co najlepsze w pierwsze dni posprzątałam cały dom :P
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18

Post »

Aniu-jakie piękności masz :shock: :D patrzyłam na kwiaty-śliczne :roll:
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
x-M-8
---

Post »

Aneczko podziwiam Cię i gratuluję...też się muszę tak kiedyś zmobilizować... :!:
Awatar użytkownika
aguka
1000p
1000p
Od: 16 lut 2009, o 22:35

Post »

Na pewno się zadomowi nie ma innego wyjścia :wink: :D
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Grażynko ślicznie dziękuję :oops:

Mirku wierz mi było ciężko.....i tak jak wyżej pisałam jak coś postanowię to tak musi być, inaczej nie wiem czy dałabym radę :) To czekam aż pewnego dnia oznajmisz że już nie palisz.... :wink:

Agnieszko rzeczywiście nie ma innego wyjścia....ale wiesz jak to jest z tymi kupionymi roślinkami, nigdy nic nie wiadomo :wink:
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”