W.o. Psach cz.7 (2009.03 - 2009.08)
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ależ cudne te Wasze kruszynki
co jedna to piękniejsza
szczerze, nie potrafię jakoś sobie wyobrazić tak maleńkiego pieska, mój jamnik ważył 8 kg (szczupły był, same mięśnie
), fakt że był nieco wyrośnięty bo bezpapierowiec. Kenzo waży prawie 40
A co do tej opinii
mój królik (miniaturka
) waży 2,2
a piesek ważący jeszcze mniej niż królik to chyba faktycznie... "chomik" 

To nie dziwię się Szanownemu Manoli pisze:Antooosiu marzenie, bo mój m. nie chce "chomika" jak twierdzi, tylko psa.

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
Śliczne yoreczki
Uwielbiam malutkie pieski.To że takie malutkie to ma swoje plusy
Np.do samolotu można zabrać ze sobą..
Ja najpierw chciałam kupić Yorka,potem myślałam o ratlerku..ale na wczasach nad morzem zobaczyłam mopsa..no i zakochałam się
Moi rodzice mają Yoreczkę całkiem czarną.Czy widziałyście takie?Jak znajdę jej zdjęcie to wkleje.
Pozdrawiam Ania.

Ja najpierw chciałam kupić Yorka,potem myślałam o ratlerku..ale na wczasach nad morzem zobaczyłam mopsa..no i zakochałam się

Moi rodzice mają Yoreczkę całkiem czarną.Czy widziałyście takie?Jak znajdę jej zdjęcie to wkleje.
Pozdrawiam Ania.
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aga wierz mi,że Twój Sziranek to aniołek przy naszych diablicach
.O nieeee!Nigdy w życiu dwudziestu "chomików"
.
No,jaka piękna Molly.Widzisz Gosieńko,warto było o nią walczyc!Cudna jest!Moja A.w wieku 10 miesięcy ważyła równiutkie 2kg
.
Agnieszko dzięki,ja z kolei nie mogę naslipic się na minki Pepe
O...czarny york?Jest taka słynna hodowla yorków-Bakarat-tamtejsze piesie są właśnie bardzo,bardzo ciemne,prawie czarne.No to wklejaj Aniu foty prędziutko!
Anolka wiesz...rozumiem Twojego M...też tak kiedyś mialam(wychowana w domu z rottkiem,potem Onek,potem boksia,no i co?I mam ....chomika
(a nie,mój brat stwierdził,że to nie chomik,bo chomiki...są większe
).

No,jaka piękna Molly.Widzisz Gosieńko,warto było o nią walczyc!Cudna jest!Moja A.w wieku 10 miesięcy ważyła równiutkie 2kg

Agnieszko dzięki,ja z kolei nie mogę naslipic się na minki Pepe

O...czarny york?Jest taka słynna hodowla yorków-Bakarat-tamtejsze piesie są właśnie bardzo,bardzo ciemne,prawie czarne.No to wklejaj Aniu foty prędziutko!
Anolka wiesz...rozumiem Twojego M...też tak kiedyś mialam(wychowana w domu z rottkiem,potem Onek,potem boksia,no i co?I mam ....chomika

Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...
Moja pociecha Viki

Oczywiście bez obaw:) moja sunia na zdjęciu jeszcze w kolejce na manicure i pedicure. Najmilsza psia pociecha jaką posiadałam, oczywiście bez swojej pani nie lubi się ruszać nigdzie. Nie przejawia większych zainteresowań pracami ogrodowymi na balkonie.
DankaWS o rany
Jaka kruszynka śliczna
Tu też znalazłam czarnego yorka- http://www.pupile.com/pup/pup_image.asp?imgID=401572

Tu też znalazłam czarnego yorka- http://www.pupile.com/pup/pup_image.asp?imgID=401572