W.o. Psach cz.7 (2009.03 - 2009.08)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
Awatar użytkownika
tok76
100p
100p
Od: 18 paź 2008, o 07:13
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Molly wymarzyłam sobie jasną taka jak Layla,ale myślę ,że raczej szatynką lub brunetką będzie.Chociaż z drugiej strony...wet mówi,że blondynką raczej nie będzie.Będzie siwuchą raczej...zobaczymy.Teraz kończę,bo jadę do rodziców.
Pozdrawiam, Gosia
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p
Od: 21 gru 2007, o 16:08

Post »

Ależ cudne te Wasze kruszynki :shock: co jedna to piękniejsza :lol: szczerze, nie potrafię jakoś sobie wyobrazić tak maleńkiego pieska, mój jamnik ważył 8 kg (szczupły był, same mięśnie :wink: ), fakt że był nieco wyrośnięty bo bezpapierowiec. Kenzo waży prawie 40 :roll: A co do tej opinii
anoli pisze:Antooosiu marzenie, bo mój m. nie chce "chomika" jak twierdzi, tylko psa.
To nie dziwię się Szanownemu M :lol: mój królik (miniaturka :!: ) waży 2,2 :lol: a piesek ważący jeszcze mniej niż królik to chyba faktycznie... "chomik" :;230
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Awatar użytkownika
ihasia
500p
500p
Od: 19 maja 2008, o 10:27

Post »

Slodkie wasze panny sa:-) takie malusienkie :shock: fantastyczne!
Awatar użytkownika
Ania.1
500p
500p
Od: 15 kwie 2009, o 17:53

Post »

Śliczne yoreczki :roll: Uwielbiam malutkie pieski.To że takie malutkie to ma swoje plusy :D Np.do samolotu można zabrać ze sobą..
Ja najpierw chciałam kupić Yorka,potem myślałam o ratlerku..ale na wczasach nad morzem zobaczyłam mopsa..no i zakochałam się :lol: :lol:
Moi rodzice mają Yoreczkę całkiem czarną.Czy widziałyście takie?Jak znajdę jej zdjęcie to wkleje.
Pozdrawiam Ania.
Awatar użytkownika
tok76
100p
100p
Kontakt:

Post »

Widziałam yorka prawie czarnego (był oczywiście już starszy...),ale pychol i łapki miał jasne...
Pozdrawiam, Gosia
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

Ja całkiem czarnej nie widziałam, ze złotymi łapkami i pycholem to tak, ale całej czarnej nie. Ale licze, ze zobacze. Wklejaj fotki :lol:
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p
Od: 8 sty 2008, o 08:49
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aga wierz mi,że Twój Sziranek to aniołek przy naszych diablicach :lol: .O nieeee!Nigdy w życiu dwudziestu "chomików"Obrazek.
No,jaka piękna Molly.Widzisz Gosieńko,warto było o nią walczyc!Cudna jest!Moja A.w wieku 10 miesięcy ważyła równiutkie 2kg :wink: .
Agnieszko dzięki,ja z kolei nie mogę naslipic się na minki Pepe :wink:
O...czarny york?Jest taka słynna hodowla yorków-Bakarat-tamtejsze piesie są właśnie bardzo,bardzo ciemne,prawie czarne.No to wklejaj Aniu foty prędziutko!
Anolka wiesz...rozumiem Twojego M...też tak kiedyś mialam(wychowana w domu z rottkiem,potem Onek,potem boksia,no i co?I mam ....chomika :lol: (a nie,mój brat stwierdził,że to nie chomik,bo chomiki...są większe :wink: ).
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Awatar użytkownika
Ania.1
500p
500p

Post »

Niestety nie da się powiększyć tego zdjęcia :cry: Mam tylko jedno.Ale obiecuje,że wkleje więcej po powrocie z Polski we wrześniu.Jest cała czarna,waży 2.2 kilo.Ciekawe jak moje się z nią dogadają :lol:
Obrazek

I jeszcze takie znalazłam jak się Busio z koleżanką sąsiadką bawił :lol: :lol:

Obrazek
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Nigdy nie widziałam czarnego yorka. Znalazłam zdjęcia Layli jak miała około 4 - 6 tygodnie to już była podpalana - mam gdzieś fotke jak się urodział - jak znajde to wkleje, ale wydaje mi się, że wtedy też nie była cała czarna.

Obrazek
Obrazek
x-U-ie
---
Od: 23 cze 2009, o 16:09

Moja pociecha Viki

Post »

Obrazek

Oczywiście bez obaw:) moja sunia na zdjęciu jeszcze w kolejce na manicure i pedicure. Najmilsza psia pociecha jaką posiadałam, oczywiście bez swojej pani nie lubi się ruszać nigdzie. Nie przejawia większych zainteresowań pracami ogrodowymi na balkonie.
Awatar użytkownika
Ania.1
500p
500p

Post »

DankaWS o rany :shock: Jaka kruszynka śliczna :roll:
Tu też znalazłam czarnego yorka- http://www.pupile.com/pup/pup_image.asp?imgID=401572 :roll:
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Hm... ciekawe z czym oni mieszają yorki, że wychodzą czarne.
Ulakonie ładna sunia, a gdybyś tak napisała nam jeszcze jak ma na imię i w jakim jest wieku to by było fajnie :lol:
Ciesze się, że zawitałaś do naszego wątku :D
Awatar użytkownika
tok76
100p
100p
Kontakt:

Post »

Witaj Ulakonie i czekamy na info.
Patrze na tego czarnego yorka i dalej nie mogę uwierzyć...może york był z czymś "zmieszany",że wyszedł taki czarny?
Pozdrawiam, Gosia
x-U-ie
---
Od: 23 cze 2009, o 16:09

Post »

Witam i dziękuję za powitanie:) Pisałam w temacie postu imię psiuni Vikunia, ale faktycznie nie jest to zbyt widoczne:) w sierpniu w tym roku sunia zaliczy 7 lat, jej mama to rodowita jamniczka która się zakochała w nn.
Awatar użytkownika
Ania.1
500p
500p

Post »

Viki jest śliczna.Nie wygląda na mieszańca :shock: Gdybyś nie napisała, to bym nie wiedziała :lol: Miałam kiedyś jamniczka ale umarł w wieku 10 tygodni :cry: Na drugi dzień po szczepieniu..

Nie wiem czy te yorki są zmieszane :? Może ze sznaucerem :?:
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”