Ależ miałam dzisiaj ciężki dzień.
Napracowałam się co nie miara , rozsypaliśmy z M 20 ton kamienia na podwórku .
Jutro może wkleje fotki.....
Pozdrawiam
Pokaże wam teraz jaki trawniczek załozyłam .
Był tam wcześniej straszny bałagan , poniewierały się różne , niepotrzebne rzeczy .
Więc zakasałam rękawy i do roboty .
I oto efekt mojej pracy . Piękna trawka , nowo posadzone krzaczki , przy lipie chcę jeszcze posadzić bluszcza
Witaj Reniu !
Pięknie u Ciebie mimo jesieni za pasem !
Pokaz proszę te 20 ton kamieni ! To chyba nie te na skalniakach ? Były tam już wcześniej ?!
Pozdrawiam serdecznie.
"Krewnych daje nam los. Przyjaciół wybieramy sami" Moje linki
Reniu ale masz cudne dynie ozdobne... ja posadziłam różne ale urosły mi tylko najbrzydsze... same tylko jakieś takie purchawkowe.... a chciałam mieć różne do dekoracji... ale najwyżej będę co roku inne sadzić... ciekawe jak długo te dynie wytrzymują w domu jako ozdoba?
Nareszcie znalazłam trochę wolnego czasu to pokażę wam co stworzyliśmy z mężem....
Podwórko i wjazd utwardziliśmy kamieniem (250 mk ), w przyszłości będzie położona kostka granitowa...
A wygląda to mniej więcej tak..
gdzie się dało posiałam trawkę która powoli zaczyna wschodzić i posadziłam kilka iglaczków
przy słupie energetycznym posadziłam bluszcz , mam nadzieję , ze go ładnie zakryje
Reniu, odwaliliście z eMem kawał dobrej roboty Ten kamienny wjazd i kamienne podwórko bardzo mi się podoba wygląda super i ja bym to tak zostawiła. Kostka granitowa pięknie się prezentuje przez pierwsze dwa lata, a potem wygląda całkiem nieciekawie - to tylko moje zdanie na ten temat
Bardzo oryginalny pomysł obsadzenia słupa energetycznego bluszczem