Witajcie moi kochani-
Jolu, Dalu, Kasiu,Halinko,Cynthio, Moniś-Mora, Moniś-Monia 68, Liduś, Reniu, Ado, Olu, Jacku,Carlo,Aguś, Olu bardo Wam dziękuję za troskę i życzenia zdrowia dla Gabi, wczoraj nie miałam możliwości wejść na Forum, ponieważ Gabi mimo brania antybiotyku poczuła się gorzej i dostała wysokiej gorączki, miała ponad 39 stopni i bardzo żle się czuła tak więc nie mogłam od niej odejść, a jeszcze dzisiejszej nocy wylądowałyśmy na pogotowiu, bo dostała uczulenia od antybiotyku, teraz zasnęła więc i ja mogę troszkę odpocząć( oczywiście z Wami

przy Forum)
Cyntuś co do lewizji słyszałam, że jest delikatna, potrzebuje osłony od deszczu,,daszku,, bo łatwo zagniwa, ale jest piękna i mimo to spróbuję

Widziałam ją na allegro, ale ja to chyba pomyślę o niej dopiero w przyszłym roku, bo w tym już bardzo zaszalałam, a jeszcze mam w planie dokupić sporo róż, kilka rododendronów i azalii, no i oczywiście kilka worków ziemi i torfu, więc muszę troszkę chciejstw pozostawić na kolejny rok
Olu mój jest zasypany śniegiem, cienka warstwa, ale jest, od rana sypie śnieg, wiatr wieje jak szalony, jeśli mi się uda, to pózniej cyknę trochę zdjęć i pokażę moją dzisiejszą ogródkową aurę
Jacku, ja czereśnie też bardzo lubię, to po brzoskwiniach moje ulubione owoce, mam dwa już spore drzewka, mają około7-8 lat, owocują przepięknie, nie przejadamy owoców, obdzielamy rodzinę i znajomych

. A zaczęły owocować dosyć szybko, już w trzecim roku po posadzeniu miały troszkę owoców, mam 2 odmiany, jedna bardzo wczesna druga owocuje zaraz jak pierwsza skończy, ale nazw nie pamiętam, poszukam, może mam gdzieś zapisane, ale nie gwarantuję.
Moniśdziękuję za piękne różowe