Moje rośliny i roślinki cz.1
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
- zabcia_paula
- 500p
- Od: 24 sty 2009, o 10:34
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- Graszka
- 1000p
- Od: 1 gru 2007, o 15:19
Dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa
Trzykrotki te które zakwitły to trzymam na parapetach południowych, bo na regale stoją paprotki, ale obawiam się że długo tam nie postoją, bo robi się naprawdę coraz ciaśniej. Z każdym dniem roślinek przybywa a parapety i tak są szerokie ale rozciągnąć się nie dadzą.
Dziś rozmawiałam z mężem i planujemy kupić jak spotkamy taki kwietnik od podłogi do sufitu i chyba mocowany u sufitu i postawić go właśnie w tym pokoiku południowym gdzie najładnie moje roślinki rosną, bo jest tam najwidniej...

Trzykrotki te które zakwitły to trzymam na parapetach południowych, bo na regale stoją paprotki, ale obawiam się że długo tam nie postoją, bo robi się naprawdę coraz ciaśniej. Z każdym dniem roślinek przybywa a parapety i tak są szerokie ale rozciągnąć się nie dadzą.

Dziś rozmawiałam z mężem i planujemy kupić jak spotkamy taki kwietnik od podłogi do sufitu i chyba mocowany u sufitu i postawić go właśnie w tym pokoiku południowym gdzie najładnie moje roślinki rosną, bo jest tam najwidniej...
- zabcia_paula
- 500p
- Od: 24 sty 2009, o 10:34
- Graszka
- 1000p
- Od: 1 gru 2007, o 15:19
Ja też mam ten problem mimo, że parapety są dość szerokie
kilkanaście dni temu znalazłam małe rozwiązanienie
mąż kiedyś od swojej ciotki dostał dwa wiszące kwietniki, bo jej były nie potrzebne i nie pasowały do wystroju wnętrz więc on wzioł u nas też leżały a w końcu się przydały jeszcze jeden by się przydał wtedy wyglądało, by to dużo ładniej zawsze to też jest jakieś rozwiązanie by zmiejściś więcej zielonych

kilkanaście dni temu znalazłam małe rozwiązanienie

- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40