W.o... Psach 6cz. (2008.11 - 2009.03)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
Awatar użytkownika
sonia
1000p
1000p
Od: 21 maja 2007, o 00:50

Post »

Agnieszko Kefir też ma mrówki tam gdzie Szirek :;230 ale czasem damy radę zrobić jakieś zdjęcie ;:177
uwielbia obwąchiwać aparat jak tylko się zbliżam...
ja mojemu tłumaczę, by mieć zrobione zdjęcie nie trzeba wchodzić do aparatu, bo też tym swoim nochalem jeździ mi po obiektywie ;:128
Rodusik ci, którzy nie przepadają za pieskami to uważają, że na zdjęciu wygląda lepiej niż w rzeczywistości ;:225
tok76 jak nie ma słońca i śniegu to wiążę mu włosy na czubku głowy, bo w dzień to sobie radzi, ale w nocy ma problemy, szczególnie przy schodzeniu ze schodów ;:219 ale do łóżka to zawsze trafi, chociaż sam nie wejdzie, czeka na pozwolenie, a że rzadko pozwalam to tylko przyjdzie się przytulić i położy w kąciku ;:183
Awatar użytkownika
tok76
100p
100p
Od: 18 paź 2008, o 07:13
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

No też prawda Soniu... gdyby taki wielkolud wskoczył do Twojego łóżka to by zrobił w nim dziurę!!! a jakby łóżko wytrzymało to Ty biedna musiałabyś spać na ziemi ,bo by miejsca nie starczyło ;:191
Pozdrawiam, Gosia
Awatar użytkownika
lucy09
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 sie 2008, o 15:02

Post »

Obrazek Obrazek ObrazekA moja Zuza nadal przesypia całe dni. Czy wasze zwierzaki też tak śpią?
Szynszyle za to śpią w dzień a wieczorem buszują.
Awatar użytkownika
sonia
1000p
1000p

Post »

Gosiu Kefir to nie żaden wielkolud on ma tylko 50 kg ;:225 tylko nie pozwalamy na spanie z nami, bo w jego dredach jest pełno piasku, który potem zostaje w naszym łóżku i ja wtedy czuję się jak na plaży ;:128 bo my spaliśmy w jednym łóżku z 80 kg bernardynem ;:224
Lucy mój pies to od rana do późnego wieczora jest aktywny, jak żaden dotychczasowy mój pies, a rano jak zbyt długo wg niego śpię to przychodzi i daje całusa ;:183
Awatar użytkownika
tok76
100p
100p
Kontakt:

Post »

Ładne mi tylko 50 kg... to ja waże trochę więcej niż on!!! a tak poważnie to jak w łóżku miałabyś pełno piasku to nic ino parasol i drinka ze słomką i będziesz się czuła jak na wakacjach :wink: mam nadzieję,że nie będziesz moich słów wprowadzać w czyn...
Pozdrawiam, Gosia
Awatar użytkownika
sonia
1000p
1000p

Post »

Gosiu to mamy podobną wagę :D po mojej bernardynce to każdy piesek teraz jest malutki :wink: nawet mój D ostatnio stwierdził, ze Kefir to maluszek :D ale jak nic marzy mi się jeszcze bernardyn
Awatar użytkownika
tok76
100p
100p
Kontakt:

Post »

No tak... bernardyn mógłby Ci posłuzyć jako ciepła kołderka :roll: z pewnościa cały by Cię okrył i nie byłby Ci zimno :wink: Chyba ,ze wolisz bernardową dwuosobową poduszkę...
Pozdrawiam, Gosia
Awatar użytkownika
ariel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 paź 2006, o 22:46
Kontakt:

Post »

Super szynszyle :) Od dawna chcę sobie sprawić, ale ostatnio mysz nie daje mi spać i mnie całą noc wnerwia a co dopiero szynszyl by w nocy wyprawiał :roll:
Awatar użytkownika
lucy09
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 sie 2008, o 15:02

Post »

Szynszyle, gdy się je wypuszcza z klatki i są wybiegane to w nocy są grzeczne. Ja dziś mogę z czystym sumieniem każdemu polecić szynszyla. Przerabiałam już prawie wszystko to mam porównanie. :lol:
Ariel kupuj szynszylka!
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Ja cię kręcę jakie piękności pokazujecie :shock: jak oglądam takie zdjęcia to zawsze się śmieję :lol:
Wszystkie są piękne i wszystkie maja kochanych właścicieli :lol: i to jest najważniejsze .Bardzo lubię oglądać zdjęcia na których są małe dzieci i pieski . Dorka fotki super , ale kochana obiecałaś fotorelację i co nie widać zdjęć :? :lol:
Ściskam wszystkie futrzaki Obrazek
panda7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lis 2006, o 12:33

Post »

Jadzia1 pisze:Dorka fotki super , ale kochana obiecałaś fotorelację i co nie widać zdjęć :?
Przepraszam bardzo :oops:
Niestety ten tydzień mam bardzo zalatany :roll: Między innymi mam przygotowania do jednej z ważniejszych imprez - roczku mojej córki :wink:
Zainteresowanych zapraszam do obejrzenia zdjęć ze spotkanie rodzinnego :wink:
http://picasaweb.google.com/DorkaWD/200 ... ys-_oW9NF4#
Ta olśniewająca piękność z rozwianym włosem i uwodzicielskim spojrzeniem to Cherry - mama mojej Pandzi. Mam nadzieję, że Pandzia za kilka miesięcy dorówna urodą swojej mamie.
No i wracam do robienia sałatek :lol:
Drapki dla wszystkich psiaków od zapracowanej ciotki ;-)
Awatar użytkownika
sonia
1000p
1000p

Post »

DorkaWD fajne foty, a pieski jeszcze fajniejsze ;:333 było co fotografować ;:177 Pandzisko będzie piękne ;:226

i ja też przesyłam drapki dla wszystkich futrzastych ;:225
Awatar użytkownika
PUMKA
500p
500p
Od: 16 sty 2009, o 10:25
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Witajcie

Chciałabym dorzucić i moją fotkę do której mam słabość , bo słodka jak i sam psiak :-)

Pozdrawiam cieplutko

Obrazek
Awatar użytkownika
tok76
100p
100p
Kontakt:

Post »

No Pumka muszę przyznać,ż ezdjęcie jak z najlepszego katalogu... Czu to Twój york? A zdjęcie jest stare czy właśnie takie maleństwo chowa się u Ciebie? napisz coś więcej i wklej zdjęcia,sama mam yorka i chętnie zobaczę Twoje zdjęcia...
Pozdrawiam, Gosia
Awatar użytkownika
PUMKA
500p
500p
Od: 16 sty 2009, o 10:25
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Witaj Gosiu

Maluch na zdjęciu to córeczka mojej suni:-))
Mieszka juz u nowej pani ale ja tak lubie robić moim maluchom fotki ( tak jak dzieciom i roslinkom:-)
Pozowała grzecznie do zdjęć dlatego, że była zaraz po karmieniu i miała poduszke elektyryczna pod brzuszkiem....
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”