Antooosiowo - Anolkowe baniaczki cz I
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- anoli
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
Teraz bardzo mi się podoba, jest taka równowaga. Pandusie masz, są słodziutkie. Ja planuję moim dodać jeszcze kolegów. Lech przystojny jest nie powiem, ale właśnie dlatego mamy z m. oddzielne akwaria 

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- anoli
Tooosieńko i jak tam, odbierałaś jakieś rybie dzieciątka?
KOCHANI
Na Forum szaleje mała rewolucja, w związku z tym zostałam przez Antooosię wydelegowana do Wszystkich nas odwiedzających Gości
Zawsze będziemy Was witać z szeroko otwartymi ramionami, chętnie przyjmiemy Wasze foteczki. Choć wątek nosi tytuł Antosiowo-Anolkowe baniaczki, to wszytkie Wasze zdjęcia są dla nas inspiracją, Wasze uwagi cennymi podpowiedziami, pytania jakie tu stawiacie pozwalają nam wzbogacić się o nowe infromacje. A gdy czasem uda się nam rozwiązać jakiś Wasz problem są powodem do podbudowania własnego ego :P Wszelkie zachwyty nad naszymi akwariami mile widziane 8)
Wszystkie słowa krytyki rozpatrzymy. No cóż ja moge powiedzieć - Witajcie, wchodźcie i piszcie, bądźcie z nami.
Asiu cały czas myślę o glonowym kłopocie, jaki dręczy Twoje akwarium. Dobrze by było zobaczyć fotki tych glonów, gdyż różne z nich potrzebują różnych działań. Fajnie by było również gdybyś mogła sprawdzić poziom azotanów jaki panuje w akwarium. Wydałaś skalarka, a co z welonkiem? Jakie masz plany wobec tego akwarium, co byś chciała uzyskać? Może sobie wspólnie podebatujemy
KOCHANI
Na Forum szaleje mała rewolucja, w związku z tym zostałam przez Antooosię wydelegowana do Wszystkich nas odwiedzających Gości

Asiu cały czas myślę o glonowym kłopocie, jaki dręczy Twoje akwarium. Dobrze by było zobaczyć fotki tych glonów, gdyż różne z nich potrzebują różnych działań. Fajnie by było również gdybyś mogła sprawdzić poziom azotanów jaki panuje w akwarium. Wydałaś skalarka, a co z welonkiem? Jakie masz plany wobec tego akwarium, co byś chciała uzyskać? Może sobie wspólnie podebatujemy

- anoli
Hm... To znowu ja. Chciałam się dziś z Wami podzielić foteczkami 112l, jednak nie wiem, czy coś się Wam spodoba, bo niestety rybolki nie chciały współpracować. Z nowych wieści: samce mieczyków już dorastają, zaczynają się przepychanki. Niestety jest chłopców więcej niż pań, więc będę musiała im nowe lokum załatwić. Pojawił się i znikł narybek gupika, oraz pstrych molinezji.

Starałam się pokazać tło powstające z nurzańca - jest na etapie tworzenia. Hyrophilia polisperma ma w przyszłości osłonić filtr. Szaleją gupiki, molinezje, mieczyki, krewecia amano oraz świderek na nie rozrośniętej jeszcze dekoracji. Fotka z pory karmienia przypomina kolorowy deszcz w akwarium :P Akwarium nie jest jeszcze skończone i pewnie jeszcze długo nie będzie.

Starałam się pokazać tło powstające z nurzańca - jest na etapie tworzenia. Hyrophilia polisperma ma w przyszłości osłonić filtr. Szaleją gupiki, molinezje, mieczyki, krewecia amano oraz świderek na nie rozrośniętej jeszcze dekoracji. Fotka z pory karmienia przypomina kolorowy deszcz w akwarium :P Akwarium nie jest jeszcze skończone i pewnie jeszcze długo nie będzie.
- anoli
Dobrze, będę ją miała pod stałą kontrolą, niestety mieczykom zasmakowała....
Przepraszam Cię najmocniej, mże o tych foteczkach zapomniałam
Zaraz się poprawię.
- przedstawiam Wam moją pocieszajkę od M. W realu ma piękniejszy kolor niz na fotkach, potem postaram się zrobić mu lepsze.
Przepraszam Cię najmocniej, mże o tych foteczkach zapomniałam

- anoli
Strasznie mi przykro, widać nie jest Twojemu baniaczkowi pisane. A może powinnaś bocje oddać? Kogoś trzeba wybrać. Pocieszajek dostał imię od mojej mamy
od jej ulubionej gry - Mahjong