Dawno Cię nie widziałam.
Ta roślinka o którą pytasz, to koleus.
Jest traktowana jak jednoroczna roślina, chociaż spróbuję ją przetrzymać przez zimę.
Może się uda.
A gościu jeszcze nic nie złowił, ta rybka którą mam sprytnie omija haczyk

No ja już się doczekałam deszczu ------nareszcie ,Gabryśko piękna ta pełna ketmia ,czy to nowy nabytekGabriela pisze:kaśka_ pisze:Dziewczyny, nie martwcie się, za tydzień temperatura spadnie i będzie lało, jak nic. Macie to jak w banku. Ja zaczynam od czwartku urlop
Wszystko się może zdarzyć...
Mam w planie mycie okien więc deszcz na 100%.
Zawsze tak jest, nigdy nie mam okien czystych dłużej niż dwa dni.
Deszcz zdąży zachlapać.
Kasiu, życzę Ci miłego urlopowania !
Witam Mariolucoma95 pisze: Koleuski podobno można przetrzymać po prostu uszczykując nowe szczepki i sadząc do doniczki. One lubią być podszczypywane :P Tak właśnie mam zamiar zrobić a wiosną znów do ogródka jako nową już roślinkę
Boguśko, u mnie też popadało.bogusia177 pisze:No ja już się doczekałam deszczu ------nareszcie ,Gabryśko piękna ta pełna ketmia ,czy to nowy nabytekkaśka_ pisze:Dziewczyny, nie martwcie się, za tydzień temperatura spadnie i będzie lało, jak nic. Macie to jak w banku. Ja zaczynam od czwartku urlopczy kwiatek jest duży czy mniejszy od tych tradycyjnych
:P
Karolku, to są tylko pierwsze kwiatki cyklamena.k-c pisze:piękne masz cyklameny - ciekaw jestem jak moje wyglądają i czy zakwitłyjuż jutro się dowiem
Eee... Piotrze, nie bądź taki skromny.piterek pisze:Toś nam pokazała, nie ma coTeraz się będę wstydził pokazywać swoje rośliny, takimi wysmakami nam tu zarzuciłaś. Swoją drogą to muszę sprawdzić w ogrodzie na wsi czy ten mój nieszczęsny cyklamen w ogóle żyje hehe bo o nim zapomniałem