Ogród Azy
- Aza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 lut 2008, o 18:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzisiaj znowu byłam na mojej kochanej Gęsiej Szyi, jedyne kwiatki co teraz kwitną na Rusinowej Polanie to te;

Tam było jeszcze słonecznie:

Ale nad wysokimi górami kłębiły się chmury nadciągające z zachodu, te chmurzaste zdjęcia były robione w tych samych miejscach co wiosenne i letnie z Gęsiej Szyi;

Tam było jeszcze słonecznie:

Ale nad wysokimi górami kłębiły się chmury nadciągające z zachodu, te chmurzaste zdjęcia były robione w tych samych miejscach co wiosenne i letnie z Gęsiej Szyi;

- Aza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 lut 2008, o 18:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
KaRo Śnieg był już nawet w moim ogrodzie zniszczył kwiatki, nie było dużego mrozu więc pączki stokrotek przeżyłyi teraz po ociepleniu kwitną, u mnie w ogrodzie też, u mnie kwitną też fiołki.
Ewo Wcale nie było pusto w górach szła duża wycieczka przewodników chyba prowadzona przez pracownika parku . Podsłuchiwałam , bo bardzo ciekawie mówił o zwierzętach, o niedzwiedziach co do których nie są już tacy pewni jak dawniej że jest ich bardzo dużo nidzwiedź z nadajnikiem na szyi potrafił jednej nocy z Tatr dojść do Czerwonego Klasztoru i po drodze w wielu miejscach narozrabiać .

Ewo Wcale nie było pusto w górach szła duża wycieczka przewodników chyba prowadzona przez pracownika parku . Podsłuchiwałam , bo bardzo ciekawie mówił o zwierzętach, o niedzwiedziach co do których nie są już tacy pewni jak dawniej że jest ich bardzo dużo nidzwiedź z nadajnikiem na szyi potrafił jednej nocy z Tatr dojść do Czerwonego Klasztoru i po drodze w wielu miejscach narozrabiać .

-
- 500p
- Od: 17 lut 2008, o 22:48