Soniu 
i ja wyczekiwać będę tej daty i sprzyjającej aury..mam jeszcze trochę do zrobienia na działce.
Ja tam się brakiem obiektów do fotografowania nie martwię..oby tylko pogoda sprzyjała, żeby wyjść z aparatem z domu... :roll:Ostatnie zdjęcia robiłam pomiędzy: silnymi powiewami wiatru i słońcem a chmurami.. Dobrze, że nie padało ...Niektóre wyszły poruszone ale ja lubię i takie...

Po prostu robienie zdjęć to moje hobby i wielka
frajda ale mam świadomość , że posiadanie aparatu choćby najbardziej
wypasionego nie czyni nikogo fotografem

... Wyczytałam gdzieś taką sentencję i utkwiła mi głęboko w pamięci! Nie wymyśliłam jej sama

... Ale uznaję, że warta jest przemyślenia i zapamiętania!

Miła jesteś,Twoje słowa
łechcą moje ego ale wiem,że to trudna sztuka i moje zdjęcia to tylko zwykła
amatorszczyzna..., która też ma różne oblicza...

I co do tego jestem zgodna...

I ona też może być doceniana w tej kategorii, oczywiście!
To zdjęcia sprzed 3 dni i na brak modeli nie narzekałam!
Olu 
i u mnie dzisiaj ziąb... Nawet nie wychodziłam... Brak motywacji... Cieszę się, że zaglądasz !Poprawy pogody Wam życzę, oby wyjazd się udał!
lemonkaIzo Miriam nie mam ale Danicę i owszem...to karłowa odmiana i nie sprawia żadnych problemów mam i większe egzemplarze iglaków i nie widzę żadnych ujemnych skutków... Nie ma co się tak obawiać wszystkich roślin...U mnie nasadzenia
na gęsto bo przez lata się uzbierało tego dobra wszelakiego.. miejscowki i w pobliżu iglaków obsadzone i rośliny dają radę...

Co prawda szpalerów nie mam ale pojedyncze egz, rozsiane w różnych miejscach są niezawodne...