pela11 Elu, z tym zapałem u mnie to jest tak - chęci są, ale sił już nie jest za dużo. Pracuję na działce bo sprawia mi to przyjemność, ale praca idzie dużo wolniej.
ewelkacha88 Ewelinko, to będzie nasza pierwsza ławka. Będzie stała troszkę w dziwnym miejscu, na pewno sąsiedzi będą się dziwili. To jest element całej aranżacji, która będzie powstawała etapami. Kiedyś to miejsce będzie prywatne, teraz to narożnik działki, więc mało prywatności. W tym roku jakoś do wszystkiego podchodzę spokojniej. Zrobię ile się da. Podpór ma być więcej, ale wszystko w swoim czasie.
ewarost Ewa , sezon otwarty i praca pomalutku idzie do przodu, bardzo pomalutku. Ja też miałam czekać na forsycję, żeby ciąć róże, ale moje niektóre już rwą się do życia i to mocno. Ja Tobie też zyczę zdrówka i słoneczka.
Beaby Beatko, tulipany rosną aż miło patrzeć. Ławeczka jeszcze w paczce.
maniolek Mariusz dziękuję za pamięć. Jeżeli chodzi o ławeczkę i kaweczkę to jeszcze muszę poczekać na taką idyllę.
Elizabetka Elu, bardzo dziękuję. Muszę na nie zapolować
dorotka350, Dorotko ,moja pergola z ławeczką jest jeszcze w paczce. Przed umieszczeniem jej w ogrodzie trzeba ja jeszcze kilka razy zakonserwować, chociaż jest ponoć impregnowana.
Pokażę zdjęcie ze strony producenta. Mam nadzieję, że jak kupiłam to mogę pokazać