Lucynko no tak jak była kotką specjalnej troski to jej się należało i jak nie wpływa to na jej zdrowie negatywnie to co tam

Zapomniałam dodać, że koty mają niejako dwa domy i u młodych dostają suche śniadanie a obiad u mnie. Tak się umówiłyśmy i koty to wiedzą. Dlatego nigdy rano nie idą do mnie o na obiad na górę
Lucynko jak skaczę tu i tam! no tak a Ty poukładana

jej ja Ci nie dorównam nigdy
Dobrej nocy i pogodnej niedzieli
Julciu kosiarka ładnie sprząta, ale suche liście

Ja eksperymentowałam ubiegłej jesieni i zapakowałam do worka liście podlałam wodą i ma to być podobno ziemia liściowa? zobaczymy. U mnie już nic nie rośnie, chociaż nie maliny jeszcze owocują
Julciu jak jest w domu jeden kot to można mu dać porcję i niech sobie dzieli, my mamy dwa i jeden drugiemu zjada
Beatko wiem, że masz śliczną bulterierkę

i kot chyba nie byłby dobrze przez nią przyjęty
Karpy mają różnie największe i najstarsze jakieś osiem lat młodsze 5 i już wszystkie są zakopane w dwóch kopcach z gliny (mojej) piasku i kurzeńca. Liczę na solidny plon!
Martusiu a ja myślałam, że wczoraj ogród zaprzątnął Cię całkowicie

Myślę, że kotek robi zapasy na zimę, a kulka bo oprócz jedzenia zmienił futerko na zimowe. Nie będzie gruby bo on biega po okolicy, a moje to kanapowce

Dzisiaj tylko wypoczywam, bo pogoda jaka jest to wiesz. Pozdrawiam Cię serdecznie i spokojnej nocy życzę