Tulipanki już masz swój epilog

Clematis Kaiser;

Tajeczko Mam zamiar dzisiaj wysadzić te rozsady,ile je będę trzymał,Przymrozków u nas ma już nie być.Ja bardzo kocham te narcyzki,może i mniej ich jest,alei coraz więcej osób je poszukuje

Clematis Vyvyan Pennell już się szykuje

e-babcia-Jadziu; Elwi ; ann_30-Aniu; gosiaczek12a11;Marzenko06 Te piękne,biało- czerwone tulipanki to odmiana ;World Expression

A ślimaków nie mam i nie chcę ich mieć.

jeszcze tulipanki- skromna resztka

Ignis05-Krysiu; alicjad31-Alu ;juni-Beatko ; Helen ; Mandragora-Milenko Dziękuję i cieszę się,że podobała się moja fotorelacja z bociankowego spotkanka.Ja je widzę non-stop.Piękne i mądre ptaki

Nowe funkie jeszcze nie przyszły,czekam na nie.Tulipanki World Expression faktycznie są piękne

Violu K Dziękuję,

Aneczka1979 Tulipanki z 1 fotki to World Expression .Żurawki w słońcu zawsze cudnie wyglądają.
Hosta Fire i Ice jak ruszyła w końcu,to może się rozrośnie.Nie ganiałam za bociankami.stałam w miejscu ,tylko obracałam się w koło za bociankiem

slanka-flora Witaj Sławku i zapraszam częściej

No widzisz a u mnie jeszcze resztka tulipanowa jest.Z bociankami to widzę się cały czas.Mądre,kochane ptaki.Czarnego raz w życiu widziałam.to bardziej płochliwe ptaki..A Ty masz chyba kosy,albo inne szkodniki

ogród o poranku z rosą

lilia o ciemnych liściach