Halinko dziękuję

Jestem pewna, że Twoje dzwoneczki i goździki pięknie się rozrosną, one nie potrzebują dużo czasu, żeby stać się ładnymi kępkami
Aniu bardzo się cieszę i zapraszam
Słodka Aniu mam nadzieję, ze taka piękna pogoda dotrze wreszcie i do mnie..... niestety tu wciąż szaro i chłodno, ale prognozy są obiecujące...
Napracowałaś się dziś niesamowicie , wcale się nie dziwię, że jesteś zmęczona..... podziwiam Cię, że tyle pracy zrobiłaś
Brateczki i mi się marzą.... koniecznie muszę się za nimi rozejrzeć.... skrzynki tęsknią już za wiosenną aranżacją....
Iwonko jeszcze nic nie robiłam..... na te święta planuję zrobić tylko dla siebie i pod konkretne zamówienia, tak, że nie będzie ich dużo.... Ale już bardzo mam ochotę na wiosenne dekoracje w domku i chyba wezmę się za to w przyszły tygodniu.... tym bardziej, że mam pomysł na wianki, które chciałabym mieć u siebie..... a jak mam pomysł, to muszę go szybko zrealizować, bo aż mnie podpieka
U mnie nadal bez słoneczka, ale prognozy obiecują, że wreszcie się pojawi....
Edytko ja bukietówek jeszcze nie ukorzeniałam..... ale mam ochotę spróbować
Mam nadzieję, że Twoje cudnie się ukorzenią i będziesz miała , tak jak byś chciała -hortensjowy ogród
Śnieg na szczęście był jednodniowy.... nie ma już po nim śladu...
Martusiu dziękuję, naprawdę bardzo cieszą takie słowa
Agatko dziękuję
Spaceruj u mnie do woli..... niestety gabaryty ogródków narzucają nam ogromne ograniczenia i nie możemy sobie pozwolić na to co byśmy chcieli.... ja też muszę z wielu roślin zrezygnować .... z ciężkim sercem
Madziu jak miło mi czytać takie słowa, dziękuję
Uwielbiam roślinny przepych i wspaniale się czuję w takiej obfitości i bujności. Miło mi bardzo czytać takie porównanie
Asiu nawet nie wiesz jak jest mi miło.... ciesze się bardzo i serdecznie zapraszam
Wspominamy dalej..... już nie mogę się doczekać, kiedy będę mogła pokazać coś aktualnego..... moje wiosna baaaardzo leniwa. ....