Ogródek AGNESS

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS

Post »

Aniu czasami tak bywa..... może im czasu trzeba żeby zaadaptowały się..... trudno powiedzieć.... Może wreszcie namyślą się i zaczną pięknie kwitnąć ;:167

Kasiu mam nadzieję, że słoneczko już niedługo się pojawi.... podobno już ma być cieplej....I roślinki ruszą na wyścigi.... one już od dłuższego czasu czekają w blokach startowych :D

Majeczko ten wirus ogrodowy jest niestety niewyleczalny, a z wiosną bardzo się potęguje ;:224 :lol:
Cieszę się, że spacerek wśród kwiecia sprawił Ci przyjemność..... szkoda, że to na razie tylko wirtualny, ale za chwilę tak naprawdę będzie w ogródkach..... praktycznie nie będzie się chciało do domów wchodzić :lol:

Spacerujemy nadal ;:196 :wit

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Aguś u mnie zimno z rana,chyba nici dziś z działeczki,zero słońca ;:131
Na ostatniej fotce te małe żółte kwiatki po prawej stronie to ?....

Pozdrawiam serdecznie:)
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu to nachyłek....
U mnie też chłodno i szaro..... jakaś taka drobniusieńka rosa pada od czasu do czasu....
Miłego weekendu, mam nadzieję, że się rozpogodzi ;:196
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
hala67
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2011, o 22:12

Post »

Aguś, wirtualny spacer po Twoim ogrodzie, to prawdziwa frajda. Oszołomiła mnie zwłaszcza kolekcja dzwoneczków i goździków. Zaraziłaś mnie pasją do tych maluszków. Mam nadzieję, że kiedyś moje również rozrosną się w tak cudne kępy.
Pozdrawiam Hala
Awatar użytkownika
AniaDS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sie 2008, o 00:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Uwielbiam takie spacery ;:63
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

U nas ciepło i słonecznie, a ja właśnie sobie zrobiłam małą przerwę na złapanie oddechu :) Od 8smej zasuwam jak mróweczka. Ale 2 kubiki drewna przewiezione w miejsce docelowe i poukładane. Przesadziłam też jodłę koreankę i tulipanowca. Posadziłam 10ciopak bratków, 5 doniczek szafirków, 2 bratków. Jeszcze nie ma 12stej, a ja ledwo żyję... Więc co robię? Spacerek po Twoim ogrodzie :tan
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Skoro już wywołałaś temat wianków, to działasz już wiosennie ? Czy też z produkcją ruszysz dopiero bliżej świąt ?
U mnie nareszcie przeciera się słońce, bo miniony tydzień pod tym względem był wyjątkowo depresyjny :tan
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Awatar użytkownika
Edyta1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 paź 2011, o 00:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aguś, aż sprawdziłam datę postu kiedy zobaczyłam ten śnieg :shock: .
Hortensje uwielbiam ;:167 . Mam parę odmian, ale z radosną nadzieją wpatruję się w całe stadko patyków moczących się na parapecie. Jeśli uda mi się je ukorzenić, to mój ogród będzie naprawdę hortensjowy ;:173 .
Pozdrawiam - Edyta
Zapraszam do mojego ogrodu
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Aguś,można bez końca tak spacerować po Twoim ogrodzie,i nigdy się nie znudzi, Twoje rośliny są takie mocne i zdrowe,pięknie,pozdrawiam :wit ;:65
pomidorzanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 26 cze 2012, o 12:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aguś

pierwsza, trzecia, piąta i ósma fota.............., cuda nie z tej ziemi

Noooooo skoro w krzaki weszłaś, to już się boję swoich zapędów ogrodniczych

a miejsca nie mam nawet centymetra na takie wynalazki.

Może wystarczy że u Ciebie pooglądam :oops: :oops:
Pozdrawiam, Agata.
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Oj same cuda nam pokazujesz. Czuję się u Ciebie jak na urlopie w ciepłych krajach. Bardzo mi tu dobrze :) Ilość pięknych barw i różnorodność roślin sprawia że jest tu klimat stokroć lepszy niż w botanicznym.
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

Uwielbiam spacerować po Twoich włościach ;:170 .
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Halinko dziękuję ;:196 Jestem pewna, że Twoje dzwoneczki i goździki pięknie się rozrosną, one nie potrzebują dużo czasu, żeby stać się ładnymi kępkami :D

Aniu bardzo się cieszę i zapraszam ;:196

Słodka Aniu mam nadzieję, ze taka piękna pogoda dotrze wreszcie i do mnie..... niestety tu wciąż szaro i chłodno, ale prognozy są obiecujące...
Napracowałaś się dziś niesamowicie , wcale się nie dziwię, że jesteś zmęczona..... podziwiam Cię, że tyle pracy zrobiłaś ;:oj
Brateczki i mi się marzą.... koniecznie muszę się za nimi rozejrzeć.... skrzynki tęsknią już za wiosenną aranżacją....

Iwonko jeszcze nic nie robiłam..... na te święta planuję zrobić tylko dla siebie i pod konkretne zamówienia, tak, że nie będzie ich dużo.... Ale już bardzo mam ochotę na wiosenne dekoracje w domku i chyba wezmę się za to w przyszły tygodniu.... tym bardziej, że mam pomysł na wianki, które chciałabym mieć u siebie..... a jak mam pomysł, to muszę go szybko zrealizować, bo aż mnie podpieka :;230
U mnie nadal bez słoneczka, ale prognozy obiecują, że wreszcie się pojawi....

Edytko ja bukietówek jeszcze nie ukorzeniałam..... ale mam ochotę spróbować :lol:
Mam nadzieję, że Twoje cudnie się ukorzenią i będziesz miała , tak jak byś chciała -hortensjowy ogród :D
Śnieg na szczęście był jednodniowy.... nie ma już po nim śladu...

Martusiu dziękuję, naprawdę bardzo cieszą takie słowa ;:196

Agatko dziękuję ;:196
Spaceruj u mnie do woli..... niestety gabaryty ogródków narzucają nam ogromne ograniczenia i nie możemy sobie pozwolić na to co byśmy chcieli.... ja też muszę z wielu roślin zrezygnować .... z ciężkim sercem :roll:

Madziu jak miło mi czytać takie słowa, dziękuję ;:196
Uwielbiam roślinny przepych i wspaniale się czuję w takiej obfitości i bujności. Miło mi bardzo czytać takie porównanie ;:167

Asiu nawet nie wiesz jak jest mi miło.... ciesze się bardzo i serdecznie zapraszam ;:196

Wspominamy dalej..... już nie mogę się doczekać, kiedy będę mogła pokazać coś aktualnego..... moje wiosna baaaardzo leniwa. ....

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Elwi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2013, o 19:38

Post »

Spacer po Twoim ogrodzie to prawdziwa uczta dla oka i dla ducha ;:167 Wspaniały busz, jak patrzę na Twój ogród to stwierdzam, że mam za dużo trawnika ;:306
Nie posadziłam jeszcze lilii, bo dzisiaj musiałam zagospodarować róże, które też dotarły - mają pierwszeństwo bo są z gołym korzeniem ;:183 Ciągle się głowię czy i gdzie posadzić orienpety... Nie mam ani jednej bo prawdę powiedziawszy przeraża mnie ich wysokość. Czy rzeczywiście rosną tak ogromne?
Pozdrawiam, Elwi
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Elwi dziękuję ;:196 uwielbiam roślinny przepych, do tego zawsze dążyłam i miło mi bardzo, że efekt jak osiągnęłam podoba się :D
Prawdą jest , że orienpety mogą być ogromne..... mogą przerosnąć ogrodniczkę 8-) :lol: Ale są naprawdę bajecznie piękne i bardzo namawiam Cię, żebyś posadziła..... taka ogromna, wspaniale ukwiecona lilia to niezapomniany widok.... no i zapach przepiękny ;:167
Elwi zakładaj kochana swój ogrodowy wątek, z tego co czytam masz co pokazać..... ciekawa jestem bardzo jakie różyczki zamówiłaś ;:oj
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”