Tereniu piszesz że wybierasz się do sanatorium - bardzo dobrze zima najlepszy okres na podreperowanie zdrowia na nowy sezon będziesz jak nowa
Tylko pamiętaj co ci zawsze powtarzała mamusia bądź grzeczna
Marysiu dzięki Krysiu Czyli my wszystkie do reperacji Nie wiem czy nas wypuszczą na jakąś przepustkę - dzwoniłam ale jeszcze nic nie wiedzą Jadziu Wielkie dzięki patrzyłam ale nie wiem Marzenko właściwie to nie sanatorium a szpital uzdrowiskowy - nie wiem czy jest czego zazdrościć , gdyby to było latem to co innego Iwonko Dziękuje Ci bardzo i wzajemnie . Gosiu nie mam wyjścia ,muszę jechać - przysłali termin i trzeba jechać a jak nie to płacić Jak wszystkie dzieci mnie odwiedzą to będzie święto Ula Mam nadzieję podreperować trochę swoje zdrowie , żeby na wiosnę mieć silę zajmować się kwiatuszkami
Dzisiaj te słowa powtórzyła mi córcia
Bardzo dziękuję wszystkim za odwiedziny i zapraszam ponownie
O, jedziesz do Buska. To całkiem niedaleko ode mnie. Kuruj się, jak wrócisz będzie już prawie styczeń, dnia zacznie przybywać i ani się obejrzysz a trzeba będzie zacząć siewy
Jak to dobrze, że Ksawery nam za bardzo nie dokuczył
Pozdrawiam Dorota
Dorotko Ty u mnie a ja u Ciebie - rozminęłyśmy się
Jadę - właśnie mam zamiar się pakować i mi się nie chce , na razie podlałam kwiatki i zabezpieczyłam co niektóre
Oj dobrze że ten Ksawery sobie poszedł i nam nie dokuczył za bardzo
Pozdrawiam
Witaj Tereniu . Wpadłam się przywitać i życzyć Ci miłego odpoczynku i skutecznej kuracji . Wracaj do nas zdrowiutka. Piszesz, że zabierasz kompa, to napisz czasem jak Ci tam w tym uzdrowisku. Powodzenia.
Tereniu ja kombinuje z wiankami postanowiłam w tym roku zrobić sama
dla siebie i córci bo ona ma zajęcie z Wojtusiem
Miłego wypoczynku i odzywaj się do nas
Witam Was razem i każdą z osobna Jadziu Witam cieplutko
W dzień będę dbać i reperować zdrowie a wieczorami będę czytać FO. poznawać różyczki i szkolić się o na temat pomidorków Iga Witam i bardzo dziękuję Jak na razie jest mi bardzo dobrze , mam pokój dwu osobowy z miłą współlokatorką jutro zaczynam zabiegi - zobaczę jak mi się wszystko poukłada i dam znać .
Pozdrawiam Marysiu dziękuję - internet mam więc będę w kontakcie Jak na razie jest dobrze . Dzidziu nareszcie już bałam się co z Tobą . Dziękuję ci bardzo Jadziu jak na razie dobrze jak wrócę mam zamiar wysiewać