Gosiu bardzo się cieszę, ze podobają Ci się moje hortensje....ale Twoich nic nie pobije
Dorotko szkoda takich dużych sum wydać na hortensję..... warto samemu spróbować poprowadzić na pniu
U mnie wciąż niesamowita susza..... już nie mogę doczekać się deszczu....
Grażynko języczka naprawdę kolos.... wzrostem mi dorównała , liście ma ogromniaste a kwiatów ma całą masę

Uwielbiam ją
U mnie z deszczem to samo.... poprzedniej nocy odrobinę pokropiło, ale do ziemi nawet nie doleciało

Sucho okrutnie...
Magduś cieszę się bardzo, ze podoba Ci się
Izuś byłam u Ciebie , podziwiałam..... piękne
Ja jesień kocham, wokół mnóstwo moich ulubionych kolorów.... jak w raju

Już zaczynają wspaniale przebarwiać się liście.... jest tak pięknie....
Marysiu cieszę się, że jesteś z powrotem
Miło mi, że kwiatuszki podobają Ci się i serdecznie zapraszam na ogrodowe spacery
Miłeczko u mnie dopiero marcinki startują.... najpiękniej wygląda w tej chwili biały.... jeszcze żaden kwiatuszek nie zakwitł, a już popękały pąki i cały krzew jest pełen białych kuleczek,..... cudnie to wygląda
Jula je też trzymam kciuki, żeby jesień była dłuuuuga, piękna i ciepła.... i oczywiście z odpowiednią ilością deszczu
Ewuniu teraz z dnia na dzień będzie coraz bardziej barwnie, bo zaczną się przebarwiać drzewa i krzewy.... kocham ten czas
Iwonko u mnie wieczorem też wreszcie zaczęło kropić.... mam nadzieję, ze porządnie się rozpada i roślinki wreszcie nawodnią się do syta...
Roślinka o którą pytasz to czosnek skalny ( spiralny ) śliczny maluszek

Uwielbiany przez motyle....... czasami siedzą na nim całe chmary ...
Basiu witaj

Bardzo mi miło, że podoba Ci się u mnie i serdecznie zapraszam na ogrodowe spacerki, zawsze kiedy masz ochotę
Dziś przyszły zamówione latarenki .....jestem nimi zachwycona....są ogromne

Fotka od razu po wyjęciu z kartonów..... jak już użyję ich w aranżacjach tarasowych to również pokażę
i kilka ogrodowych widoczków