Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 5- RÓŻYCZKOWO

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 5- RÓŻYCZKOWO

Post »

Elu dobry pomysł :heja chociaż jak zeszłej zimy nie miał gdzie złożyć śniegu ,to na wjeżdzie na działke zepchnoł ,a córka łopate i sama musiała to zgarnąć na boki ;:173

Elu ;:196 ;:196
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56

Post »

;:3
Widzę, że niektórzy sposobią się do zimy... :;230
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

No tak, niektórzy już myślą o zimie, ale mam nadzieję, że jeszcze tak szybko nie nadejdzie co?! Bo u mnie w ogórku wiosna jak nic!!!

Obrazek
image by Ela Nowacka, on Flickr

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28

Post »

Eluniu!...super...ponowne kwitnienia...też nie chcę zimy.
Pozdrawiam cieplusio! ;:168
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45

Post »

No Elu, teraz to szczęka mi opadła ;:oj ;:oj ;:oj U Ciebie faktycznie wiosna a nie jesień ;:oj
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Elu, cieszę się, że znów udało Ci się być na grzybach i do tego tyle nazbierać. Aż się wstyd przyznać, ale ja nie byłam w lesie na grzybach. No nie mam czasu, a teraz jeszcze dziecko mi się rozchorowaŁO, NO I LIPA
tRZYMAJ SIĘ CIEPLUTKO
Awatar użytkownika
Aza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 18:33

Post »

Elu u Ciebie wiosna, a u mnie tylko lecą liście ,a ja grabię , wieczorem trochę się przejaśnilo i co zobaczyłam z ogrodu Giewont zupełnie bielusieńki, jutro podobno ma padać już i na dole
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Awatar użytkownika
Tacca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lut 2009, o 12:23
Kontakt:

Post »

Elu, piękne zbiory , ją nie mam kiedy w tym sezonie pojechać . M za mnie zbiera grzyby , e sobotę znów się wybiera , s ka pracuje . Jesień u mnie , piękna , ciepła , wilgotna , kolorowa . Rośliny. Szczególnie te dopiero podadzone , cieszą się a ja razem z nimi . Miłego dnia życzę
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p
Od: 25 paź 2009, o 17:13

Post »

Elu dzwoniła do mnie Ela jest na działce i jest dużo grzybków - uzbierała półtora wiadra , więc nakręcaj córcię i w drogę :wink:
Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

BASIU - jakoś co roku wygospodaruję trochę czasu i powodu do wyjazdu na grzybki bo bym się chyba zapłakała jakbym nie była ;:180

BOGUSIU- wiem że to już się nie rozkwitnie ale rośliny wiosny chcą ;:7 Nie zimy to zupełnie jak ja ;:108

TERENIU- sama jestem tym zdziwiona ,ale za póżno ;:180

MARZENKO- to masz przekichane jak mały chory ;:180 Ja bym nie wytrzymała ,ogródek robiłabym na wiosnę a do lasu bym poszła ale za blisko lasu mieszkasz ;:7

OLGO -u nas też nagle zaczęły lecieć liście z drzew i robi się pustka na drzewach ,no ale śniegu to jeszcze nie ;:185 Ale wiem inny klimat i oglądać góry ze śniegiem fajnie ale zimno Ci ;:180

DANUSIU- No już pewnie kończy się ta piękna złota jesień ;:108 Dla roślin deszczyk potrzebny ale jeszcze bym chciała trochę ciepełka i może jeszcze na grzybki się wybiorę ;:180

EWCIU- tak miałyśmy dzisiaj z córką jechać na grzyby ,no ale co wstałam rano a tu deszcz leje no i po grzybkach ;:145 ;:145
Pozdrawiam, Ela
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2010, o 10:51
Kontakt:

Post »

Ela zaklinasz te roślinki u Ciebie czy co ;:oj Nawet hortensja Ci jeszcze kwitnie :shock: Wybałuszam oczy z niedowierzaniem ;:215
Ja dziś nie byłam w lesie, a czekam na gości których jutro z rana trza gdzieś do lasa zaprowadzić na grzyby i nie mam pojęcia w jakie miejsca, dziś ponoć przymrozki mają być a i księżyc okrąglutki lada chwila pełnia to i grzyby zabierze :(
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56

Post »

;:3
Elu zapowiadają ciepłą pogodę, a po tych deszczach... grzyby będą rosły jak po...deszczu. Na pewno uda Ci się wybrać. Wiosny w ogrodzie zazdroszczę i już. ;:108
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p

Post »

Pełnia to chyba już jutro :( teraz popadało w przyszłym tygodniu ma być cieplutko to grzybki jeszcze będą. Ja jadę jutro ale na króciutko , a później w poniedziałek bo mam wolne :wit
Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p

Post »

ElleBelle pisze:BASIU - jakoś co roku wygospodaruję trochę czasu i powodu do wyjazdu na grzybki bo bym się chyba zapłakała jakbym nie była ;:180
To tak jak ja ;:306 ;:306 , szczególnie u mnie te powody to są śmiechu warte- Od miesiąca jak jeździmy na działkę to kupuję flaszkę ,aby emek z sąsiadem sobie wypil - oczywiście na jednej się nie kończy i na drugi dzień brakuje sil na złożenie trampoliny ;:306 ;:306 i tak już od miesiąca jeżdżę składać trampolinę :;230 :;230

ElleBelle pisze:EWCIU- tak miałyśmy dzisiaj z córką jechać na grzyby ,no ale co wstałam rano a tu deszcz leje no i po grzybkach ;:145 ;:145
Elu przełóż na jutro dzisiaj zimno było , choć pewnie jutrzejszy poranek też ciepły nie będzie bo zapowiadają 1 st.
Ja miałam jechać dziś , ale wszystko się pogmatwało - emek na noc do pracy , sąsiadka dopiero miała być gotowa na 18.30 to stwierdziłam że nie ma sensu na noc z dzieciakami jechać bo w chałupie zimno będzie :wink:
Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

BASIU- do dzisiaj jeszcze prawie jeszcze wszystko kwitnie a hortensja to nowy kwiat ;:7 Ja też mam jutro gości ale nie grzybowych oj matko tego było mi tylko teraz potrzeba ;:223

HELENKO-Też mam taką nadzieję że jeszcze ciepełko będzie i bodaj raz wyruszę na grzyby ,a woisna do mnie przyszła bez proszenia ;:306

EWCIU- no to masz okazję jechać na działkę ;:180 Wiadomo na działce trzeba się rozgrzewać ;:306 Tak chciałam w niedzielę jechać na grzybki ale mam gości którzy jutro przyjeżdżają i w niedzielę nici z grzybów bo zostają do niedzieli ;:222 Może na drugi tydzień mi się uda jeszcze wyskoczyć do lasu ;:180
Pozdrawiam, Ela
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”