Jakoś w tygodniu możemy się umówić..Czekam cały czas aż puszczą listki, to będę pewna, że rosną

Zazdroszczę koncertu..Jeju, normalnie aż mnie skręca z zazdrości

Ja mam fioła na punkcie tej roślinki, normalnie jest cudowna. To na pewno by mi szczęka opadła. Sama muszę kiedyś do takiego Ogrodu Botanicznego się wybrać bo nigdy nie byłam. A na pewno warto pojechać. Czekam na ładne zdjęcia;)arameic pisze:Albizji? Ojeju, daria, żebyś Ty wiedziała, jaką ja albizję widziałam w piątek w Ogrodzie Botanicznym we Wrocławiu! Szczęka by Ci opadła. Konar miała taki gruby, jak mój biceps
. Jutro może obrobię zdjęcia z tego miejsca i powklejam trochę tutaj, bo spędziłam tam kawał czasu, podziwiając cudne rośliny. A zaniosło mnie do Wrocka na koncert. Pozdrawiam wszystkich, którzy tam byli. Widzieli i słyszeli chłopaków z Linkin Park.
cóż... wydaje mi się, że ziemia w skrzyni jest ciągle wilgotna, ale poobserwuję ją jeszczejustus27 pisze:U mnie też tetrastigma gubiła młode "wąsy". Okazało się, że potrzebowała więcej wody. Podłoże musi być stale wilgotne, jeśli odrobinę przeschnie, od razu zasusza końcówki pędów. Może u Ciebie jest ten sam problem...
O no to to na pewno. Ja mam ją wysianą i czekam aż wzejdzie. Mojej mamie to cudo wielkie się podoba- nic dziwnego, pod takim liściem można się schować hehe:)arameic pisze:Dokładnie tak, daria,' to duże ' to gunnera manicata. Ogromniasta. I sądząc po wczesnej porze roku dla jej rozwoju, do jesieni będzie pewnie trzy razy taka.