tesia39-multiflora w dalszym ciągu ma kwiaty,myślałam,że hojowe kwiaty sie krótko trzymają.A fiołeczek wychodowany z Twojego listka ma malenkie paczki.Ciekawa jestem jak będzie wyglądał

A trzykrotka,normalnie palca nie można w doniczke wsadzic ,taka gęsta

Widać,że z

dane
aga111 
-moze i narzekania pomogły,albo na myśl,że pójdzie w inne ręce,bo juz chętnych miałam na nią.
katharos-pieknie obsypała kwieciem,ale czekałam długo zanim donosi paki.Co byś zrobiła jakbys pół roku miała pąki na kwiatku i ich nie widziała,bo ciągle opadały?Nic tylko

A o hoji juz Ci pisałam na pw
Kiedyś nie podobały mi sie kwiaty kwitnące.Bo zawsze mówiłam,a tam liście takie sobie,ładny tylko jak kwitnie.....i miałam przewaznie kwiaty zielone,nie kwitnace.
No ale przeciez bycie na FO,to tylko nowe choróbska....

.I w ten oto sposób na moje parapety wchodzą kwiatki kwitnące.....
Juz troche jestem fiołkowa,chociaz kwitnienia malenkie,bo wszystkie wychodowane z listka...
Ale tej wiosny wzięło mnie na skrętniki.Sa to pierwsze kwitnienia.I jest mało kwiatków,bo to wszystko sadzonki nabyte tej wiosny.Nawet nie wiedziałam,ze mnie tak weżmie z tymi skrętnikami ......ale mam przeszło 15szt.
Więc tylko jak na razie jednym kwiatuszkiem,ale pieknym....
GERONIMO

sadzonka od Kasi

I jednym ,ale pieknym delikatnym bukiecikiem......
CYNAMON

od Adama S

Musiałam mu zrobic podpórkę,bo cięzki bukiecik prawie lezał na liściach.
Dzięki Adamowi na moje parapety weszły jeszcze inne kwitnące kwiaty,nie tylko skrętniki. ,
Bardzo mu za nie dziękuje