Lucy, u mnie pogoda coś się skopsała, co prawda na razie nie pada ale wygląda jakby miało zamiar
Ja warzywek w ogóle nie uprawiam, za to z kwiatkami zamierzam poszaleć
Lucy piękną masz wiosnę .Czytam ,że gazanię już wysadzasz? to ja tez tak zrobię .Teraz cały wolny czas w ogródkach spędzamy. Moje forsycje też kwitną a forsycja maluch ma jeden kwiatek ale od jesieni jest wiec malutka. nawet ta przesadzona w sierpniu mniej kwiatów ale zawsze coś .
Teresko, ja za wiele jarzynowo nie szaleje, ale na własny użytek pietruszkę, cebulkę, czy koperek muszę mieć. Aaaa i lubczyk Oto dowód, a dokładnie jeden z kilku...
Lucy pomidorki masz na pokaz, bardzo duże już są.Pod co jeszcze podsypujesz skorupki z jajek, bo ja też zbieram i do tej pory podsypałam pod powojniki.Warzyw nie uprawiam , na dwie osoby nie opłaca się, nim u mnie urosną to na rynku już będą tanie.Miłego dnia pracowita kobietko!
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
Julianno to zamiast dolomitu Podsypuję też nimi sasanki i ciemierniki oraz juki
Aniu,Teresko,Kubasiu jestem z was zawsze dumna
Kilka fotek z dzisiejszego wypadu na działkę.Warzywka ruszyły z kopyta po deszczyku i kwiatki też ) [url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/72b ... 3319d.html][/url
Te dwa goździki w doniczkach dostałam od cioci