Mój ogród na fotografii cz. II
- wielkakulka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogród na fotografii cz. II
Widzę, że wszyscy maja potrzebe poprawienia nastroju - oj pogoda przygnębia. U mnie cały dzię taka mgła, że widoczność ograniczona chyba do 20 - 30 metrów - strasznie ponuro.
jak pojechałam po dzieci i syn wyszedł ze szkoły zapytał dlaczego dzis był w szkole do nocy?
jak pojechałam po dzieci i syn wyszedł ze szkoły zapytał dlaczego dzis był w szkole do nocy?
- Darmokot
- Od: 10 lis 2012, o 20:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bogusiu bardzo się cieszę , że mnie odwiedziłaś. Wstawiłaś dziś piękne cieplutkie zdjęcia - i chciałbym się o jedno spytać. W poście z 15:52 na zdjęciu 6 od góry , takie z czerwonym berberysem na pierwszym planie, jest kopulasty żółtolistny krzew - co to takiego? Jeśli chodzi o wierzby nad stawem to bardzo mi będzie miło jeśli mi jakieś ukorzenisz z tym, że poprosiłbym Cię o wstawienie zdjęć z gałązkami bo ja też mam tych wierzb około 40 - robią mi za żywopłot, z tym, że moje mają pomarańczowe gałązki więc może mamy różne odmiany i ja też mógłbym Ci coś podesłać
Zapraszam do mnie ponownie
PS masz śliczne niebieskie kosaćce 

- kasia_rom
- Od: 5 paź 2008, o 12:32
Bogusiu, bardzo dziękuję za świąteczne życzenia
Śliczna karteczka, pięknie wykonana
, w dobie sms-ów i netu - to ogromna przyjemność i niespodzianka 

Śliczna karteczka, pięknie wykonana

-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 23:59
Bogusiu piękne rabaty ,morze kwiatów i przestrzeń w ogrodzie ... marzenie 

- becia123
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Jak zawsze pięknie pozdrawiam synek juź wyzdrowiał i czeka na Mikołaja 

- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorotko.....i o to chodziło...czasami taki energetyczny "kop," dający powera jest potrzebny. Cieszę się,że ...te fotki naładowały Cię choć namiastką pozytywnej energii
Igo23...miło mi,że odwiedziłaś.Nie pozostanę dłużna i wpadnę z rewizytą....juz Ciebie nie zgubię...
Grażynko....kochana ...ja dopiero dysponując dużą ilością czasu zamierzam zrobić ładnie. Teraz... powiedzmy, że ogród w miarę ...zadbany , bez większych przemyśleń....wszystko w sposób spontaniczny....bo ja jestem zwolenniczką spontaniczności ,dającej wrażenie artystycznego nieładu./ oczywiście zależy od odbiorcy/. Pozdrawiam cieplutko....
Ewuniu!...dziękuję,że odwiedziłaś...szkoda,ze tak krótko...wiem, wiem...obowiązki wzywają...Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego
Aniu...wcale nie dziwię się Kubusowi takich odczuć....jest szaro , wilgotnie, mgliście... jednym słowem...raczej gestem
Pozdrawiam!
Michale...dzięki za miłe słowa...Przy berberysie to wierzba Iwa/salix caprea/ szczepiona . Fotki pozostałych wierzb wstawię...Pozdrawiam cieplutko i
P.S.Napiszę na pw.
Kasia_rom...
cieszę się,że mogłam sprawić "malutką" niespodziankę....
Moniczko...dzięki za miłe słowa...mobilizujące do dalszej pracy...

Igo23...miło mi,że odwiedziłaś.Nie pozostanę dłużna i wpadnę z rewizytą....juz Ciebie nie zgubię...

Grażynko....kochana ...ja dopiero dysponując dużą ilością czasu zamierzam zrobić ładnie. Teraz... powiedzmy, że ogród w miarę ...zadbany , bez większych przemyśleń....wszystko w sposób spontaniczny....bo ja jestem zwolenniczką spontaniczności ,dającej wrażenie artystycznego nieładu./ oczywiście zależy od odbiorcy/. Pozdrawiam cieplutko....

Ewuniu!...dziękuję,że odwiedziłaś...szkoda,ze tak krótko...wiem, wiem...obowiązki wzywają...Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego

Aniu...wcale nie dziwię się Kubusowi takich odczuć....jest szaro , wilgotnie, mgliście... jednym słowem...raczej gestem

Michale...dzięki za miłe słowa...Przy berberysie to wierzba Iwa/salix caprea/ szczepiona . Fotki pozostałych wierzb wstawię...Pozdrawiam cieplutko i

Kasia_rom...

Moniczko...dzięki za miłe słowa...mobilizujące do dalszej pracy...

"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- bwoj54
Beatko,Beciu...cieszę się,że synuś juz zdrowy....ja również pięknie , od
cieplutko pozdrawiam i życzę wspaniałych Świąt.../choć jeszcze na pewno zaglądnę./ 

"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
- wielkakulka
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Bogusiu mi samej jakos dzis nie jest wesoło - normalnie chyba zaczynam jesienna depreche...
- bwoj54
Aguniu! ..witam serdecznie tuż...przed zakończeniem kalendarzowych świąt...Moje świętowanie nadal będzie trwało aż do... Nowego Roku. A co...wydłużę sobie ten cudowny czas. Jutro mam zamiar poleniuchować i odpocząć po świętach, bo dzisiaj miałam dzień podejmowania gości w moim domu. 

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
Bogusiu , ja też odpoczywam po ,,przemęczeniu świątecznym''
Chyba jednak dzisi8aj gdzieś ruszę gubić tłuszczyk. Ciepło się robi , słońce świeci . Pojadę na działkę , zobaczę co tam się dzieje. Kret szaleje , ziemia nie zamarzłą i w ciągu tygodnia zrobił 10 kretowisk 

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Witaj Bogusiu poświątecznie
, u mnie i słonko i chmury, ale zdecydowanie jaśniej. Krety też szaleją. Za to u sąsiadów za płotem trawnik jest czarny od kretowisk dziesiątki kopczyków. Kiedyś z kretowisk brano ziemię na rozsady może to tak musi być 

- bwoj54

Marysiu

- przemo1669
- Od: 27 cze 2011, o 11:06
- Kontakt:
U mnie też dzisiaj cieplutko, tylko aby lepiej jeszcze nic nie wypuszczało, bo nie chcę nic już stracić 

- bwoj54
Witaj Przemku....a wszystko wskazuje na to,że znowu nam się przestawia w porach roku 

- semper
- Od: 27 lis 2011, o 10:12
Od wczoraj pada i wieje . Brrrrr nieprzyjemnie.