Mój ogród na fotografii cz. II

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój ogród na fotografii cz. II

Post »

Widzę, że wszyscy maja potrzebe poprawienia nastroju - oj pogoda przygnębia. U mnie cały dzię taka mgła, że widoczność ograniczona chyba do 20 - 30 metrów - strasznie ponuro.
jak pojechałam po dzieci i syn wyszedł ze szkoły zapytał dlaczego dzis był w szkole do nocy?
Awatar użytkownika
Darmokot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2012, o 20:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Bogusiu bardzo się cieszę , że mnie odwiedziłaś. Wstawiłaś dziś piękne cieplutkie zdjęcia - i chciałbym się o jedno spytać. W poście z 15:52 na zdjęciu 6 od góry , takie z czerwonym berberysem na pierwszym planie, jest kopulasty żółtolistny krzew - co to takiego? Jeśli chodzi o wierzby nad stawem to bardzo mi będzie miło jeśli mi jakieś ukorzenisz z tym, że poprosiłbym Cię o wstawienie zdjęć z gałązkami bo ja też mam tych wierzb około 40 - robią mi za żywopłot, z tym, że moje mają pomarańczowe gałązki więc może mamy różne odmiany i ja też mógłbym Ci coś podesłać :wink: Zapraszam do mnie ponownie :wit PS masz śliczne niebieskie kosaćce ;:oj
Awatar użytkownika
kasia_rom
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 paź 2008, o 12:32

Post »

Bogusiu, bardzo dziękuję za świąteczne życzenia ;:196 ;:196 ;:196
Śliczna karteczka, pięknie wykonana ;:138 , w dobie sms-ów i netu - to ogromna przyjemność i niespodzianka ;:168
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Monikwiaty
1000p
1000p
Od: 27 lis 2011, o 23:59

Post »

Bogusiu piękne rabaty ,morze kwiatów i przestrzeń w ogrodzie ... marzenie :)
Pozdrawiam, Monika.
Wstążeczka
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 wrz 2012, o 18:21

Post »

Jak zawsze pięknie pozdrawiam synek juź wyzdrowiał i czeka na Mikołaja :D
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dorotko.....i o to chodziło...czasami taki energetyczny "kop," dający powera jest potrzebny. Cieszę się,że ...te fotki naładowały Cię choć namiastką pozytywnej energii :;230 :;230 :;230

Igo23...miło mi,że odwiedziłaś.Nie pozostanę dłużna i wpadnę z rewizytą....juz Ciebie nie zgubię... ;:180

Grażynko....kochana ...ja dopiero dysponując dużą ilością czasu zamierzam zrobić ładnie. Teraz... powiedzmy, że ogród w miarę ...zadbany , bez większych przemyśleń....wszystko w sposób spontaniczny....bo ja jestem zwolenniczką spontaniczności ,dającej wrażenie artystycznego nieładu./ oczywiście zależy od odbiorcy/. Pozdrawiam cieplutko.... ;:196

Ewuniu!...dziękuję,że odwiedziłaś...szkoda,ze tak krótko...wiem, wiem...obowiązki wzywają...Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego ;:196
Aniu...wcale nie dziwię się Kubusowi takich odczuć....jest szaro , wilgotnie, mgliście... jednym słowem...raczej gestem ;:222 Pozdrawiam!

Michale...dzięki za miłe słowa...Przy berberysie to wierzba Iwa/salix caprea/ szczepiona . Fotki pozostałych wierzb wstawię...Pozdrawiam cieplutko i ;:180 P.S.Napiszę na pw.

Kasia_rom... ;:167 cieszę się,że mogłam sprawić "malutką" niespodziankę.... ;:196

Moniczko...dzięki za miłe słowa...mobilizujące do dalszej pracy... ;:196 ;:196 ;:196
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Beatko,Beciu...cieszę się,że synuś juz zdrowy....ja również pięknie , od ;:167 cieplutko pozdrawiam i życzę wspaniałych Świąt.../choć jeszcze na pewno zaglądnę./ ;:196
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25

Post »

Bogusiu mi samej jakos dzis nie jest wesoło - normalnie chyba zaczynam jesienna depreche...
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguniu! ..witam serdecznie tuż...przed zakończeniem kalendarzowych świąt...Moje świętowanie nadal będzie trwało aż do... Nowego Roku. A co...wydłużę sobie ten cudowny czas. Jutro mam zamiar poleniuchować i odpocząć po świętach, bo dzisiaj miałam dzień podejmowania gości w moim domu. ;:196
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

Bogusiu , ja też odpoczywam po ,,przemęczeniu świątecznym'' ;:306 ;:306 Chyba jednak dzisi8aj gdzieś ruszę gubić tłuszczyk. Ciepło się robi , słońce świeci . Pojadę na działkę , zobaczę co tam się dzieje. Kret szaleje , ziemia nie zamarzłą i w ciągu tygodnia zrobił 10 kretowisk ;:14
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Witaj Bogusiu poświątecznie :wit , u mnie i słonko i chmury, ale zdecydowanie jaśniej. Krety też szaleją. Za to u sąsiadów za płotem trawnik jest czarny od kretowisk dziesiątki kopczyków. Kiedyś z kretowisk brano ziemię na rozsady może to tak musi być :?:
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:wit Tadziu!w piękny , pogodny poświąteczny dzień.....cieszę się,że pogoda dopisuje bo spacerujac po ogrodzie można faktycznie zredukować poświąteczne kaloriie.

Marysiu ;:167 ...krety niemiłosiernie szaleją...u mnie też kopczyk przy kopczyku...a raczej kopce...Nie pamiętam, aby kiedykolwiek mój ogród tak "tonął"w kretowiskach. A może faktycznie ... czas zacząć szykować rozsady..... Po Nowym Roku...wysieję w tunelu foliowym rzodkiewkę i sałatę.... U mnie piękne ;:3 , a na termometrze +15,8st w słońcu, a w cieniu +9 .;:196
Awatar użytkownika
przemo1669
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 cze 2011, o 11:06
Kontakt:

Post »

U mnie też dzisiaj cieplutko, tylko aby lepiej jeszcze nic nie wypuszczało, bo nie chcę nic już stracić ;:185
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Przemku....a wszystko wskazuje na to,że znowu nam się przestawia w porach roku ;:180
Awatar użytkownika
semper
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 lis 2011, o 10:12

Post »

Od wczoraj pada i wieje . Brrrrr nieprzyjemnie.
Pozdrawiam! ,Jurek z górek ;)
Moje górki
Rojnikowisko i nie tylko
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”