W słońcu smagliczki
- usa1276
- 1000p
- Od: 22 sty 2012, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: W słońcu smagliczki
Dzięki Jadziuprzyzna że te z pierwszej fotki nawet nie wiem skąd je mam jak rozwinęły pączki to po prostu byłam w szoku że są takie piękne mam tylko nadzieję że je nie naruszyłam podczas pielenia 

- ewamaj66
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
U mnie od samego rana biało od szronu. Koty jakoś nie rwą się na spacer 

- wiolamanka
- Od: 16 cze 2012, o 20:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ulka tulipanki z pierwszej foci 

- imwsz
- Od: 22 lip 2011, o 19:39
Zdjęcie nr 1 - co to jest po lewej stronie tulipanów?
Pozdrawiam - Ilona
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
- ilona2715
- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Ulka, wpadłam na chwilkę, a przejrzałam cały wątek, tyle ciekawych rzeczy widziałam, że zapomniałam o czym chciałam napisać
. To może po kolei, zatoczki do doniczek ekstra, stojaczki i krateczka dla powojniczka śliczne, poręcze bombowe, ale ta furtka to jest po prostu cudeńko. Pięknie skomponowane rabaty i ciekawe zakupy, uznanie dla córki oczywiście za karteczki. Te zimowe fotografie robią niesamowite wrażenie.

- usa1276
- 1000p
Witam piatuniowo
jutro sobota więc będę się mogła wreszcie wyspać
Psioczyłam na resztki nietopniejącego śniegu no to mam dodatkowo 40 cm nowego
i cały wczorajszy dzień nie miałam internetu prawie
A mnie dziś czeka wizyta u dentysty już się boję ale ból silniejszy
Ilonko 2715 - miło mi że do mnie wpadłaś bardzo ci dziękuję za wszystkie pochwały
Ilonko - to jest ciemiernik początkowy kolor kwiatków jest w odcieniu brązu a potem przybierają kolor zielony
Wiolu - mi też się bardzo podobają mam tylko nadzieję że nie przeniosłam cebulek podczas plewienia
Ewuniu - u mnie wczoraj rano to tak szalało że nic nie było widać jazda samochodem horror
A teraz żale
gdzie są pączusie z mojej strony z posypanym cukrem pudrem i z pięknym serduszkiem ANIU anabuko
ja tu zajrzałam w nadziej ze coś skubnę bo u mnie syn zeżarł wszystkie jakie pozostały a ty zdjątko mi zabrałaś
Pomaleńku powoli idzie ula do dentystycznej niewoli

Psioczyłam na resztki nietopniejącego śniegu no to mam dodatkowo 40 cm nowego

A mnie dziś czeka wizyta u dentysty już się boję ale ból silniejszy

Ilonko 2715 - miło mi że do mnie wpadłaś bardzo ci dziękuję za wszystkie pochwały

Ilonko - to jest ciemiernik początkowy kolor kwiatków jest w odcieniu brązu a potem przybierają kolor zielony

Wiolu - mi też się bardzo podobają mam tylko nadzieję że nie przeniosłam cebulek podczas plewienia

Ewuniu - u mnie wczoraj rano to tak szalało że nic nie było widać jazda samochodem horror

A teraz żale

Pomaleńku powoli idzie ula do dentystycznej niewoli

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Piękne masz kolory tych tulipanów
U mnie rokrocznie coś podjada,nie wiem co,ale mi znikają,,,na jesieni dokupuję potem znowu ich nie ma tyle i znowu dokupuję w nadziei ,ze już mi nie zjedzą, zobaczymy jak teraz na wiosnę będzie

No tak dentystę mało kto lubi
ale trzeba trafic na takiego który wyleczy Cię z strachu

ale trzeba trafic na takiego który wyleczy Cię z strachu

Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Pozdrawiam Daria
- usa1276
- 1000p
Dzień dobry
Jadziu -
Dario - mam takiego dentystę a właściwie dentystkę ma świetne podejście do pacjenta i co ważne leczy świetnie ząbki ale jest na urlopie a mnie już bardzo bolał więc poszłam do drugiej ząbka zatruła i pierwsze co zrobiłam po wyjściu z gabinetu to wzięłam przeciwbólowe bo ból był nie do wytrzymania
dziś już super
Aniu - dziękuję
ja tez wsadziłam raz 50 sztuk białych tulipanów i pozostało mi tylko kilka
były cudne
U mnie dziś rano było mrożnie - 13 ale śnieżek leży więc roślinki są zabezpieczone
jutro moja najstarsza córka kończy 21 i mam zrobić jakieś ciasto ,torta nie chciała chyba zrobię Ambasadora
życzę wam miłego dnia

Jadziu -

Dario - mam takiego dentystę a właściwie dentystkę ma świetne podejście do pacjenta i co ważne leczy świetnie ząbki ale jest na urlopie a mnie już bardzo bolał więc poszłam do drugiej ząbka zatruła i pierwsze co zrobiłam po wyjściu z gabinetu to wzięłam przeciwbólowe bo ból był nie do wytrzymania

Aniu - dziękuję

U mnie dziś rano było mrożnie - 13 ale śnieżek leży więc roślinki są zabezpieczone

jutro moja najstarsza córka kończy 21 i mam zrobić jakieś ciasto ,torta nie chciała chyba zrobię Ambasadora

życzę wam miłego dnia

- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Uleńko najserdeczniejsze życzenia dla jubilatki 

- MonaeS
- Od: 22 mar 2010, o 22:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ula gratuluję ci takiej dorosłej córki.
Zachwycam się tym zestawieniem fioletowych tulipanów, floksa i żagwinu. Niby zwyczajne rośliny, ale jaka godna podziwu jest taka doskonała kompozycja.
Łatwiej jest znosić zimowe przeszkody czując w zanadrzu oddech zbliżającej się wiosny.CIERPLIWOŚCI.
Zachwycam się tym zestawieniem fioletowych tulipanów, floksa i żagwinu. Niby zwyczajne rośliny, ale jaka godna podziwu jest taka doskonała kompozycja.

Łatwiej jest znosić zimowe przeszkody czując w zanadrzu oddech zbliżającej się wiosny.CIERPLIWOŚCI.
-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Uleńko naprawde piękne te tulipanki.Ja mam troche ,w tamtym roku dostałam sporo od znajomej z Holandii zobacze czy wzejdą
MIłego popołudnia 

- usa1276
- 1000p
Witam
jak miło że wreszcie mogę na dłużej zasiąść do laptopa a nie tylko na chwilkę
Jadziu - mnie też urzekły ja miałam białe z zielonym zakończeniem na płatkach 50 szt tez dostałam w pierwszym roku zakwitły wszystkie po dwóch latach zakwitło tylko kilka ale i tak było wart sadzić
Mewo - mi też się to podoba
Moniczko - dziękuję za pochwalę
, a co do wiosny to już mnie w snach nawiedza
ostatnio sadziłam już róże
Aguś - dziękuję życzenia przekazane

Jadziu - mnie też urzekły ja miałam białe z zielonym zakończeniem na płatkach 50 szt tez dostałam w pierwszym roku zakwitły wszystkie po dwóch latach zakwitło tylko kilka ale i tak było wart sadzić

Mewo - mi też się to podoba

Moniczko - dziękuję za pochwalę

Aguś - dziękuję życzenia przekazane