Moj zielony Raj

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Moj zielony Raj

Post »

Dorotko znaczy że rodzinka Ci się powiększyła :lol: ja mam kotkę starowinkę , jak jej zabraknie wtedy będę się musiała rozejrzeć za zastępstwem . Szczerze mówiąc za kotami nie przepadam , miałam kilka kocurów straszne lenie i brudasy :roll: wolę psa . Kochana ,nie wiedziałam że jesteś taka zapobiegliwa i robisz zapasy :lol: zatem nic mi nie pozostaje jak cierpliwie poczekać na tą piękność ;:196
Awatar użytkownika
dotii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2012, o 07:45
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Aguś ,tym razem będę musiała pogodzić się z jego stratą
Elu ,to dość zabawna sytuacja :D pierwsze co przeszło mi przez głowę to to że jedna moze paść,więc w koszu wylądowała druga ,ale ze ładniej wyglądały w grupie wiec trafiła tam jeszcze jedna :;230 Już miałam brać czwartą ostatnią ,ale pomyślałam niech jeszcze się ktoś pocieszy ;:112
Mój zielony raj.
Zapraszam do mojej cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=72247" onclick="window.open(this.href);return false;
Wymienię/Kupię/Sprzedam http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 53&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
dotii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Barwy Jesieni

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

cdn.

Obrazek
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Mój zielony raj.
Zapraszam do mojej cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=72247" onclick="window.open(this.href);return false;
Wymienię/Kupię/Sprzedam http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 53&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
bebeluch
1000p
1000p
Od: 26 gru 2010, o 16:35
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dorotko u mnie to ta jesień tak bardziej szara a na dodatek zimna
chciała bym jak niedźwiedź przespać jesień i zimę ;:7
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Dorotko , piękna ta Twoja jesień ;:215 Tak sobie pomyślałam , co prawda po czasie ale zawsze :;230 że odpuszczę sobie tę różyczkę , sadż wszystkie w kępie będzie ładniejszy efekt , sama bym tak zrobiła ;:196 Jednej będzie smutno uwierz mi a spotkać się i tak spotkamy :wink:
Jak tam prace , postępują ?
Awatar użytkownika
katharos
1000p
1000p
Od: 4 sie 2012, o 12:16

Post »

Śliczna ta jesien u ciebie. U mnie ponad tydzień mglisko, raz większe raz mniejsze ale zawsze.
Awatar użytkownika
dotii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Renatko ,moja piękna jesień również się kończy , teraz pozostaje cieszyć się parapetówkami no i wspomnieniami na fotkach ;:333
Elu ,jak obiecałam tak będzie ;:333 kochana nie masz juz odwrotu :;230 ,tak sobie zorganizuje czas żebyś w nastepnym tygodniu różyczkę dostała :heja
Co do prac termin przełożony ,ale to nic znajdę chwilę by Cię odwiedzić :tan
Kasiu , pewnie wszędzie jest podobnie ,wczoraj były małe przebłyski słońca, dziś niestety szaro i szaro ale co tam jak nie w ogrodzie to zajęcie znajdę w domu :heja
Mój zielony raj.
Awatar użytkownika
mrinwestor
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2011, o 19:21

Post »

Dorotko piękny ten Twój zielony raj ;:138 ;:138
Ogród wypieszczony , rabatki zachwycające , no i te brzozy.
Będę do Ciebie zaglądać, tym bardziej że mam duży sentyment do Dobrego Miasta.
Kiedyś tam mieszkałam , teraz też czasem bywam u rodziny bo mieszkają tam moje dwie siostry.
bebeluch
1000p
1000p
Od: 26 gru 2010, o 16:35

Post »

Dorotko napisałaś ze masz duży dom
może jakaś fotka ;:7
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
Awatar użytkownika
jacekopole71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2012, o 17:28

Post »

Dorotko,piękna jesień na Twoich zdjęciach...u mnie już po złotej jesieni ani śladu :( Pozdrawiam :wit
Awatar użytkownika
gogo76p
500p
500p
Od: 23 maja 2012, o 18:54

Post »

jak tam remonty? :wit
Awatar użytkownika
piofigiel
1000p
1000p
Od: 11 lis 2009, o 17:15

Post »

Dorotko witaj :D Fajny pomysł z liliami, życzę aby zakwitły, w kwieciarniach cały czas są dostępne cięte, to może pora roku dla nich nie istotna byle temperatura była właściwa, oby.
Zobaczyłem Twoje 'złote' drzewa i aż chciałem spojrzeć za okno ale to już wieczór i nie widzę czy u mnie jeszcze jakieś liście zostały, no na bukach to na pewno. Czy ogród masz już gotowy? na nadejście tej upragnionej przez wielu....brrr

Pozdrawiam Tomek :wit
Awatar użytkownika
christinkrysia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 maja 2006, o 18:37

Post »

Dorotko ostatnie zakupy bardzo trafione - śliczny kolorek tych róż - oby przetrwały. Tez kupiłam z przeceny chryzantemę i planuję całą doniczkę po przycięciu przezimować najpierw na strychu a gdy ostra zima przyjdzie to pójdą do chłodnej piwnicy - szkoda,że jest ciemna.
Najłatwiej to do gruntu zadołować ale pewnie nic z niej wiosną by nie było.
Trzymam kciuki za Twoją i pozdrawiam.
Awatar użytkownika
dotii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Kochani ,dziękuje Wam za odwiedziny :wit
Ostatnio mam niesamowicie dużo pracy ,więc forum odeszło na drugi plan :? Remont ,to prawie jak wyprowadzka ,ale jestem już na półmetku i liczę że szybko to ogarnę i wrócę .
Mrinwestor ,witam Cię serdecznie :wit jak będziesz w Dobrym odezwij się ,może spijemy wspólną kawe ;:333
Renatko ,mój dom nie należy do tych małych i strasznie ubolewam nad tym . Sprzątanie, ogrzanie wszystkich pomieszczeń i utrzymanie obejść to juz spory wyczyn .Kilka fotek pewnie wrzucę ,ale to za jakiś czas :wink:
Jacku ,moja złota jesien również odeszła w zapomnienie ,trochę szkoda ale nikt nie ma na to wpływu .
Gosiu ,remont nadal trwa ,mam nadzieję że do Świąt moja kuchnia będzie sprawna i gotowa .
Piotruś, ogród oczywiście już gotowy ,niestety ja mam z tym pewien problem ,trudno jest mi się z nim rozstać .Nie ma dnia bym tam nie zaglądała,mam nadzieję ze te kilka miesięcy szybko zleci .Lilie niestety nie odwdzięczyły się kwiatem , po osiągnięciu 1 m. część listków zżółkła i opadła .
Krysiu ,za kciuki dziękuje ;:168 ja również mam nadzieję że ta posadzona w ogrodzie przetrwa tą zimę ,gdyby tak się jednak nie stało to druga czeka do wiosny w piwnicy ;:333

Czy dziki mały kot tak się zachowuje ;:oj
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Miłego weekendu :wit
Mój zielony raj.
Awatar użytkownika
gogo76p
500p
500p
Od: 23 maja 2012, o 18:54

Post »

Ale masz fajnego zielonookiego kumpla :D takie małe są najfajniejsze :D :wit
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”