Ilonko, zakupy ho, ho.... Ja skończyłam na dwóch małych berberysach i kalinie na działeczkę POD. Dawno nie widziałam tak wysokich cen.
Arabello, podobno piesy umieją pływać

Ona koniecznie chciała do mnie.
Joasiu, basen kosztował naprawdę niewiele, większym problemem u mnie było znaleźć miejsce by go postawić.
Grażynko, skoczyła.

Ale jeszcze szybciej wychodziła, od tej pory trzyma się z daleka.
Aniu, fakt, ślimaki dzwoneczki uwielbiają, ale przez to hosty mam mniej pożarte. I sieją się niesamowicie, są w każdej szczelinie.
Aniu, ja od miesiąca próbuję zrobić katalog host ze zdjęciami, o takich jak Ty nawet nie myślę.
Kasiu, do ogrodu pasuje każdy piesek, Sony był wielki, i też pasował, po prostu wprowadza życie do domu i do ogrodu.
Jacku, takich małych siewek też mam dużo, ale ja wolę jak roślina wygląda konkretnie, siewki niech sobie będą, a na rabatach ma być pełno. Wiele się zmieniło od twojej wizyty u nas, ile to już lat, 3????
Madziu, dziękuję.
Weekend minął nie wiedzieć kiedy , byliśmy na kajakach na wspaniałej rzece, maleńka, kręta, przez 3 godziny same zakręty pod kątem , czasem 180 stopni. Piesia pływała z nami, z początku niepewna, potem z zaciekawieniem patrzyła co wkoło.
Długa rabatka, widok z końca.
Bliżej , na brzozy.
I pod brzozami tłum.