bosz jeziorko... jak ci fajnie ja w te najgorętsze miesiące w 3 trymestrze ciąży z trupim ciśnieniem nie bardzo moge na słońcu przesiadywać a jestem ciepłolubna, nie znosze zimy
w konkursie zajęłam 2 miejsce, przegrałam jednym głosem ale przyznam, że i tak byłam zaskoczona frekwencją a to oznacza, że głosowaliście DZIĘKUJĘ każdemu, kto zechciał oddać na mnie głos no i przede wszystkim Stokrotkani za "wystawienie" mnie do tegoż konkursu wierzę, że kiedyś "doniczkowcy" zawładną podium
Na pocieszenie moja młodsza hoja carnosa postanowiła pokazać, że na północnym parapecie wcale nie jest tak źle
mika - nie przejmuj się, na takim skwarze ciężko wysiedzieć... a na pocieszenie powiem Ci, że ja w pracy nie mam okien więc i nawet nie widzę tego pięknego lata
oksi pisze:fiolet z żułtym cudo.
zobacz niżej prawdziwe cudo
kociara pisze: Twoje przygody z szeflerami to tak jakbm wspominała swoje. W końcu tak mnie wkurzyły,
że znalazłam im lepszy dom
ja nie zdążyłam dziś poleciała w kosz, bo uwiędły jej kolejne liście... nie wiem co jej było, ale nie mam tyle nerwów aby dociekać... więcej szefler nie kupuję
Gratuluję srebrnego medalu to wielki sukces
Skrętniki cudowne; szczególnie Geronimo wygląda wspaniale. Nie dość, że kwiaty w super wzorek, to jeszcze wypuścił ich całe mnóstwo .
Zapączkowana hoja też wygląda obiecująco .
Gratuluję Ci drugiego miejsca , choć pozostał pewien niedosyt, że znów "doniczkowi" w mniejszości, a było tak blisko .
Sporo do nadrobienia miałam, przyznam bez bicia, że skupiłam się bardziej na oglądaniu obrazków
Wszystko piękne, a ta mata bambusowa jest super. Jak będę miała kiedyś balkon, to sobie też tak zrobię ;)
Mała ma właśnie drzemkę popołudniową, wiec dużo czasu wolnego nie mam. Idę nadrabiać dalej.. Pa.
Agusia jakie ty masz piękne hoje, skrętniczki i moje kochane hibiskuski Parapety to by się piętrowe przydały, co Fajnie tu u ciebie, wesoło i kolorowo, a jak wszystkie fioleczki zakwitną, to będzie jak w bajce