Ostatnio mój siostrzeniec mnie zapytał, co ja pomiędzy te rośliny dosadzę, bo trochę łyso wygląda. Musiałam mu zrobić mały wykład
Mój ogród - RoksiSK
Dziękuję  :P  :P  :P
Ostatnio mój siostrzeniec mnie zapytał, co ja pomiędzy te rośliny dosadzę, bo trochę łyso wygląda. Musiałam mu zrobić mały wykład
 na temat szybkości przyrostu rojników i rozchodników. Sama mam nadzieję, że efekt dywanu o różnych odcieniach zieleni i z zakwitającymi na przemian roślinami będę mogła podziwiać już w przyszłym roku, powiedzmy koniec wakacji - jesień. U siostry wypatrzyłam kilka odmain rojników i rozchodników (robiła jej firma ogrodnicza) - już się nieźle porozrastały  i myślę, że za tydzień, dwa wybiorę się do niej z łopatką 

- JoasiaM
 - 200p

- Od: 13 wrz 2010, o 21:46
 - Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój ogród - RoksiSK
Agnieszko jestem z rewizytą, prześliczny masz ogród i gratuluję "zielonej " ręki. W nowym roku życzę szczęśliwego rozwiązania i spełnienia wszelkich marzeń.  

Re: Mój ogród - RoksiSK
Dziękuję  
  Zaniedbałam swój wątek, ale odkąd się Sebastian pojawił to już na ogródek czasu mniej. Skalniaczkiem pochwalę się na wiosnę, bo w tym roku już roślinki zaczęły tworzyć dywanik.