Witajcie kochane ogrodniczki , nie było mnie dwa tygodnie i bardzo za Wami tęskniłam .
Hellenko -

głowa do góry , tam gdzie byłam było -30 w nocy w dzień wcale nie za dużo bo od -15 do -20 .Może ze dwa ni cieplejsze .
U nas w centralnej tez kilka dni byłe mrożne i w dodatku bez śniegu a większości roślin nie przykrywam i maja się na wiosnę dobrze .
Myślę ,że u Ciebie też tak będzie .
AGNESS, tja 
jest mi bardzo miło ,chryzantemy budzą nasze jesienne ogródki do życia tak jakby lato nadal trwało.
Kamciu chryzantemy bardzo lubią słońce ewentualnie lekki półcień .A sadzić można je wszędzie przy wszystkich roślinach ,przynajmniej u mnie tak rosną .
Zeniu dziękuję , będziesz musiała poczekać do jesieni jak zakwitną jeszcze raz .Ja obok chryzantemy wbijam plastikowy nożyk z podpisem .
Margo 
bo najwięcej mam chryzantem innych roślinek mam zdecydowanie w mniejszości .Liliowce też mnie zachwycają w tym roku postanowiłam powiększyć ogródek i posadzę liliowce .Wcześniej nie byłam nigdzie na forum i nie robiłam tyle zdjęć .Teraz wiosna już wszystko będę fotografować .
Tija dziękuję bardzo za troskę wszystko w porządku , byłam z młoda na wyjeżdzie , wróciłyśmy całe i zdrowe .
RED -wys. do 40 cm zakwita koniec sieprpnia
Gold
ogródeczek pierwsza na zdjęciu to Gold
Chokolade -(ciemna ruda) - niska 40 cm ,kwitnie koniec września . Kwiat śred 5 cm