Olu ja w ogóle liliowcami bawię się drugi sezon, pierwsze wprowadziłam jesienią 2009 r. niespodziewanie np.Bonanza rozrosła się przepięknie, wypatruj u mnie co doniczkolandia zaadoptuje
Maja - myślę, ze masz rację są młode ale powinny mieć choć jeden kwiatek, jak będzie moja wnusia może jutro robić fotki specjalnie zrobię niemowlakom u mnie i widzę kwiatki, zresztą jak coś daj znać nie ma sprawy ok?
Aniu przepiękne widoki....mnóstwo różyczek Ci kwitnie, jest pięknie i kolorowo....moje różyczki mają już za sobą najpiękniejszy czas kwitnienia, teraz już takie skromniejsze...
Miłość do działki jest zaraźliwa....jak wnusia ją lubi, to nie mowy, zeby rodzice chcący przychylić dzieciaczkowi nieba też nie zapałali do niej miłością....jak już jest deklaracja altankowych działań to jest super ....może i my będziemy mieli nowych bywalców Forum jak zakochają sie w roślinkach ....a taka miłość szybko się rozpala
Aniu -jak przyjemnie oglądać zdjęcia w ogrodzie w którym się było -znane miejsca i kwiaty przepięknie miło się wszystko wspomina -zdjęcia bardzo fajne widać ,że wnusia kocha kwiaty-no to pomoc murowana a Halinka mogłaby występować za modelkę , taka szczuplutka i wysoka, świetnie się prezentuje i miło było ją poznać chociaż na obrazku.
Aguś - chciałabym aby ogród który staram się stworzyć był dalej utrzymany, na pewno zmieniany bo to nieuniknione może kiedyś moja wnusia powie: to jest róża którą moja babcia ............ a wszystko zaczęło się od FO
Marysiu - masz rację na fotkach znajdujemy znajome miejsca i klimaty, to zawsze bardzo miłe - a Halinka to prawda miła dziewczyna, dla mnie osobiście to zeszczuplała laska jak się patrzy, na pewno się poznacie - macie wiele wspólnego nawet o tym nie wiesz, z tego co wiem to za tydzień wyjeżdża
Olu masz pewne, zobacz może jeszcze jakieś będą Ci pasować - a może inaczej jakie byś chciała to łatwiej mi będzie odpowiedzieć czy mam, ok?
Rosarium Dortmund </noscript>
młodziutki Błękitny Anioł
powtarza kwitnienie Charles Austin
Anabell
Kroneuborg
Afrodyta
Kroneuborg
Gloria Dei
Augusta Luisa
NN
Candlelight
Ms Lincoln
NN
Duftwolke
NN - ciągle nie jestem jej pewna?
NN
wykorzystałam limit fotek zrobionych przez ukochana wnusię, jutro będą aktualne - ciekawe jak tam po deszczach
Doczytałam się że jesteś Ania to ja też tak będę jeśli pozwolisz bo to ładniej od Tary
róże bardzo ładne ale teraz widzę wszędzie hortensje też są śliczne
Masz tyle pięknych odmian . Jak miałabyś gotową do podziału białą albo białą z przebarwieniami to też bym prosiła.
A może chcesz czerwoną Wypisz mi na pw co Tobie uszykować.
Na mojej liście Królowa Elżbieta już jest. Zdecydowanie znajdzie się w ogrodzie. Biedne teraz wszystkie różyczki. Pogoda jakby jesienna 15*, wiatr i deszcz. Nawet nie ma jak się cieszyć kwiatami. Pozostaje nam forum
Bardzo podoba mi się ta duża nn Krzak podobny do Westerlanda, budowa kwiatka też, kolor koralowy...czy tak?
A gdzie Augusta Luisa? Podłozyła Ci się jakaś czerwona