Kochane koleżanki i koledzy. Dziękuję za troskę . Juz tam nie wejdę , no może za rok
Dziękuje za odwiedziny. Już 2 dni(leje deszcz) siedzę i segreguję fotki, wysłałam część. Resztę pogrupuje i dalej będę wysyłać. deszcz wreszcie podlał działkę konkretnie, więc czas jutro zakasać rękawy i do dzieła w walce z chwaściorami.
Kłaniam się nie sposób przejrzeć wszystkie zdjęcia a na pewno być obojętnym na urok ogrodu.Jestem tu po raz pierwszy i na pewno nie ostatni.Gratuluję tak uroczego zakątka
Witajcie kochani.
Jakoś mało mam teraz czasu na forum, przepraszam, że nie odpisuję. Jestem podekscytowana dzisijszym meczem, i już mnie nosi Jacku witaj w moich skromnych progach. Taruniu, Tadziu, Lancetko,Julko, Jolciu -dziękuję Wam.
Pozdrawiam wszystkich mocno.
Po ulewach tak wszystko zarosło, że nie nadążam z chwastami, ale dobrze, że popadało
Witajcie kochani po krótkiej przerwie.
Jakoś mało mam czasu na wszystko i nie mam dosłownie chwilki aby do Was napisać. Sorka za to. Dziękuję za odwiedzinki i przepraszam, że ja Was nie odwiedzam. Tadziu ni jak nie znam nazwy powojnika, ale jest piękny.
A teraz kilka fotek z mojej już tak mokrej działki, gdzie chwasty mnie po prostu przerosły
Jeszcze mam kilka fotek, nie mam zbytnio czym się pochwalić w tym roku, więc pokaże co u mnie rośnie. Pozdrawiam Was gorąco jak te dni upalne.