Wężowy ogród FRAGOLI
- aleksanderk
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lip 2009, o 19:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Wężowy ogród FRAGOLI
Graziu rewelacyjne fotki ,a szczególnie z balkonu ,WĄŻ jak na dłoni,super. Gdybym teraz zakładał ogród to tego węża bym sobie podprowadził.Dzięki za uwagi o iglaku ,ja też na ich temat nie za bardzo .Niech rosną i tyle.A te trójkąty świetny pomysł.
Kobieto, alez ty masz werwy i sił do pracy. Co rusz to nowe pomysły. Skąd ty bierzesz na to siły? 

- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja Cię podziwiam, za to, że Ci się chce zasuwać w ogrodzie. Nie przesadzaj jednak z tą pracą ... co się odwlecze, to .....
Widoczki masz naprawdę ładne. Lubię takie poglądowe zdjęcia.
Widoczki masz naprawdę ładne. Lubię takie poglądowe zdjęcia.
- FRAGOLA
- 1000p
- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Dziękuję Wam kochani za odwiedzinki
Aniu to że jedne trójkąty są jaśniejsze to zasługa....trotów...chciałam zobaczyc jak by to wyglądało gdyby co drugi trójkąt był wysypany korą a co drugi żwirkiem i ...tak na próbę na zastępstwo żwirku posypałam trotami
Pawle bardzo mnie cieszy że Ci się podoba nowa trójkątowa rabata...pochwała od właściciela takiego ogrodu to dopiero jest coś
Stasieńko kochana Ty zawsze mnie chwalisz...dziękuję
Jolu a mnie już się miejsce na innych rabatach skończyło...a te trójkąty zagospodaruję na wiosnę...bo pewnie nowych roślinek przybędzie
Aluś tak jestem podwójna...ale już niedługutko
Aleksandrze dzięki,dzięki...możesz sobie węża podprowadzic ale ostrzegam on gruby,długi i na pewno ciężki...
Lucynko co dwie osoby to nie jedna...dzidziak pomaga,samej pewnie by mi się nie chciało
Wioluś w ogrodzie to mi się akurat chce dłubac bo to uwielbiam...gdybym niemiała moich roślinek to bym chyba zwariowała
Staram się nie przesadzac...po wolutku po cichutku...tak sobie cosik tworzę
A dziś mój zielnik...już wszystko ładnie się rozrosło

ukryte wrzosowisko

i iglaki po wizycie u fryzjera...totalnego amatora

Aniu to że jedne trójkąty są jaśniejsze to zasługa....trotów...chciałam zobaczyc jak by to wyglądało gdyby co drugi trójkąt był wysypany korą a co drugi żwirkiem i ...tak na próbę na zastępstwo żwirku posypałam trotami

Pawle bardzo mnie cieszy że Ci się podoba nowa trójkątowa rabata...pochwała od właściciela takiego ogrodu to dopiero jest coś

Stasieńko kochana Ty zawsze mnie chwalisz...dziękuję

Jolu a mnie już się miejsce na innych rabatach skończyło...a te trójkąty zagospodaruję na wiosnę...bo pewnie nowych roślinek przybędzie

Aluś tak jestem podwójna...ale już niedługutko

Aleksandrze dzięki,dzięki...możesz sobie węża podprowadzic ale ostrzegam on gruby,długi i na pewno ciężki...

Lucynko co dwie osoby to nie jedna...dzidziak pomaga,samej pewnie by mi się nie chciało

Wioluś w ogrodzie to mi się akurat chce dłubac bo to uwielbiam...gdybym niemiała moich roślinek to bym chyba zwariowała

A dziś mój zielnik...już wszystko ładnie się rozrosło

ukryte wrzosowisko

i iglaki po wizycie u fryzjera...totalnego amatora

- skorpion811-51
- Od: 21 lis 2009, o 17:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Chwalę Grażynko bo mi się podoba u Ciebie masz takie wspaniałe pomysły
i tu znowu coś nowego kamyczki na belach bardzo ładnie

i tu znowu coś nowego kamyczki na belach bardzo ładnie

Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
Aleś ukryła to wrzosowisko!
A skoro pracujecie we dwoje to ty lepiej uważaj na siebie...

A skoro pracujecie we dwoje to ty lepiej uważaj na siebie...

- jola1010
- Od: 4 cze 2007, o 18:39
Ładnie się prezentuje Twój zielnik
Ale co ja widzę
Iglaczki z nowymi fryzurkami
I to tyle na raz
Fajnie ,fejnie... A mówiłam ,że strzyżenie nie jest trudne tylko trzeba uważać , bo to wciąga i można ogolić wszystkie jakie są w ogrodzie
Pozdrawiam Jola.

Pozdrawiam Jola.
- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Grażynko, masz fajny porządeczek w ogródku ziołowym. Mój ciągle zarasta
Ta trójkątna rabata również przypomina mi węża przez te zygzaki. Tyle że w bardziej geometrycznej formie

Ta trójkątna rabata również przypomina mi węża przez te zygzaki. Tyle że w bardziej geometrycznej formie

- aleksanderk
- Od: 13 lip 2009, o 19:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Podziwiam zielnik ,a te kółka na środku to z czego zrobiłaś ,ciekawie to wygląda
.Fryzjerka amator ,ale jaki dobry efekt.Węża zostawiam ,może jadowity lub dusiciel strach mnie bierze 

- FRAGOLA
- 1000p
Stasiu to się bardzo cieszę że Ci się u mnie podoba,a te kamyki na balach to z tych trójkątów zabrałam...niechciałam żeby mi tak bezczynnie na kupie leżały więc je ułożyłam wokół zielnika
Lucynko prawda że mi się udało z tym wrzosowiskiem
Dziękuję za troskę...uważam,uważam...
Patryku moim zdaniem najlepiej jak ziółka mają swoje miejsce...niektóre z nich są bardzo ekspansywne i rosnąc między innymi bylinami szybko zawłaszcza sobie cały teren,dusząc inne pozostałe roślinki
Joluś wiesz że to Twoje golone iglaki mnie zainspirowały
Początkowo miałam ogolic jednego,ale to naprawdę wciąga...jak mi nożyce w ręce wpadły to zaczełam golic po kolei co iglastego mi się nawineło...tylko te największwe pozostały
Jacku wynika z tego że mam węże w różnych kształtach
A zielniczek lubię plewic...wiadomo ze względu na zapach jaki wydzielają ziółka gdy się je poruszy
Alku dziękuję
A wąż to tresowany...swoich nie kąsa
Te kółka na zielniku...hmmmmmm co to jest...tak naprawdę to sama nie wiem
...one są szklane i takie ciekawe dosyc...znalazłam je w starej szopie którą zbużył mój M.Moja córka poukładała je na belach wokół zielnika a póżniej jak układałam kamienie przełożyłam na zielnik i tak sobie leżą
Nie usuwam bo by mi się pomocnica obraziła że jej wkładu w prace ogrodowe niedoceniam

Lucynko prawda że mi się udało z tym wrzosowiskiem

Patryku moim zdaniem najlepiej jak ziółka mają swoje miejsce...niektóre z nich są bardzo ekspansywne i rosnąc między innymi bylinami szybko zawłaszcza sobie cały teren,dusząc inne pozostałe roślinki

Joluś wiesz że to Twoje golone iglaki mnie zainspirowały

Jacku wynika z tego że mam węże w różnych kształtach

Alku dziękuję

- karina1
- 1000p
- Od: 19 sty 2010, o 12:00

"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
Ale się u Ciebie dzieje
, podziwiam szczerze! Będziesz moją inspiracją w przyszłym sezonie
. Ten odpisałam na straty, ale kumuluję energię i pomysły na wiosnę. Cieszę się, że do Ciebie trafiłam, pozdrawiam

-
- Od: 22 mar 2007, o 19:33
Też powiem "ale się u Ciebie dzieje" Jak ci szybko ubywa trawnika
Z niecierpliwością będę czekała na Twój nowy zakątek z murem, jak piszesz że ci się sni po nocach to jak do wiosny wytrzymasz? Ale to dobrze, bo będziesz miała czas wszystko przemyśleć. Już mi się podoba.

-
- 1000p
- Od: 1 paź 2009, o 18:56
Ależ się u Ciebie dzieje Grażynko, ja w tym stanie, to nie dałam sie rady poruszać, a ty i iglaki strzyżesz i rabatki robisz -przecież trzeba sie schylać- dasz radę????
Ciągle jakieś pomysły chodzą Ci po głowie.... Przyjedź do mnie, to moze i mi coś podpowiesz

Anna
Mój ogród...
Mój ogród...
- FRAGOLA
- 1000p
Karinko wiło Cię widziec znowu
...myślałam że gdzieś zaginełaś,ale rozumię nowa praca nowe obowiązki...na forum czasu brak.Ale wpadaj kiedy tylko będziesz mogła...zawsze jesteś mile widzianym gościem u mnie
Olibabka A ja się cieszę że przyszłaś mnie odwiedzic i że Ci się u mnie podoba....jeśli coś uważasz za ciekawy pomysł warty skopiowania będzie mi bardzo miło jeśli go wykożystasz w swoim ogrodzie
A i cieszę się że jest kolejna osoba z "naszych okolic" na forum....oby jak najwięcej
Lawendo no właśnie sama sie zastanawiam jak wytrzymam do wiosny...ale chyba będę miec skuteczny hamulec
...tak że chcąc nie chcąc to chyba jednak dopiero na wiosnę coś podziałam w sprawie murku
Anuś jeszcze się toczę i staram się coś działac powolutku...bo inaczej negatywna energia się we mnie zbiera i domownicy mogli by ucierpiec
:;230Nie kuś,nie kuś bo jeszcze pojadę...a nie jest w końcu tak daleko do Ciebie
Pozdrawiam wszystkich serdecznie

Olibabka A ja się cieszę że przyszłaś mnie odwiedzic i że Ci się u mnie podoba....jeśli coś uważasz za ciekawy pomysł warty skopiowania będzie mi bardzo miło jeśli go wykożystasz w swoim ogrodzie

Lawendo no właśnie sama sie zastanawiam jak wytrzymam do wiosny...ale chyba będę miec skuteczny hamulec

Anuś jeszcze się toczę i staram się coś działac powolutku...bo inaczej negatywna energia się we mnie zbiera i domownicy mogli by ucierpiec

Pozdrawiam wszystkich serdecznie