Wężowy ogród FRAGOLI

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
aleksanderk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2009, o 19:24
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Wężowy ogród FRAGOLI

Post »

Graziu rewelacyjne fotki ,a szczególnie z balkonu ,WĄŻ jak na dłoni,super. Gdybym teraz zakładał ogród to tego węża bym sobie podprowadził.Dzięki za uwagi o iglaku ,ja też na ich temat nie za bardzo .Niech rosną i tyle.A te trójkąty świetny pomysł.
Awatar użytkownika
lucy09
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 sie 2008, o 15:02

Post »

Kobieto, alez ty masz werwy i sił do pracy. Co rusz to nowe pomysły. Skąd ty bierzesz na to siły? ;:167
Awatar użytkownika
tulipanka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 20 kwie 2007, o 12:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ja Cię podziwiam, za to, że Ci się chce zasuwać w ogrodzie. Nie przesadzaj jednak z tą pracą ... co się odwlecze, to .....
Widoczki masz naprawdę ładne. Lubię takie poglądowe zdjęcia.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p
Od: 4 cze 2010, o 09:34

Post »

Dziękuję Wam kochani za odwiedzinki ;:196
Aniu to że jedne trójkąty są jaśniejsze to zasługa....trotów...chciałam zobaczyc jak by to wyglądało gdyby co drugi trójkąt był wysypany korą a co drugi żwirkiem i ...tak na próbę na zastępstwo żwirku posypałam trotami ;:224
Pawle bardzo mnie cieszy że Ci się podoba nowa trójkątowa rabata...pochwała od właściciela takiego ogrodu to dopiero jest coś :heja
Stasieńko kochana Ty zawsze mnie chwalisz...dziękuję ;:196
Jolu a mnie już się miejsce na innych rabatach skończyło...a te trójkąty zagospodaruję na wiosnę...bo pewnie nowych roślinek przybędzie ;:224
Aluś tak jestem podwójna...ale już niedługutko :uszy
Aleksandrze dzięki,dzięki...możesz sobie węża podprowadzic ale ostrzegam on gruby,długi i na pewno ciężki... :;230
Lucynko co dwie osoby to nie jedna...dzidziak pomaga,samej pewnie by mi się nie chciało ;:224 :;230
Wioluś w ogrodzie to mi się akurat chce dłubac bo to uwielbiam...gdybym niemiała moich roślinek to bym chyba zwariowała :roll: Staram się nie przesadzac...po wolutku po cichutku...tak sobie cosik tworzę ;:224

A dziś mój zielnik...już wszystko ładnie się rozrosło
Obrazek

Obrazek

ukryte wrzosowisko :;230
Obrazek
i iglaki po wizycie u fryzjera...totalnego amatora ;:224 :;230
Obrazek
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Awatar użytkownika
skorpion811-51
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lis 2009, o 17:58
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Chwalę Grażynko bo mi się podoba u Ciebie masz takie wspaniałe pomysły
i tu znowu coś nowego kamyczki na belach bardzo ładnie ;:196 :wink:
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
Awatar użytkownika
lucy09
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 sie 2008, o 15:02

Post »

Aleś ukryła to wrzosowisko! :;230
A skoro pracujecie we dwoje to ty lepiej uważaj na siebie... ;:224
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 18:39

Post »

Ładnie się prezentuje Twój zielnik ;:108 Ale co ja widzę :shock: Iglaczki z nowymi fryzurkami ;:63 ;:63 I to tyle na raz :uszy Fajnie ,fejnie... A mówiłam ,że strzyżenie nie jest trudne tylko trzeba uważać , bo to wciąga i można ogolić wszystkie jakie są w ogrodzie :;230 :;230

Pozdrawiam Jola.
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Grażynko, masz fajny porządeczek w ogródku ziołowym. Mój ciągle zarasta :roll:
Ta trójkątna rabata również przypomina mi węża przez te zygzaki. Tyle że w bardziej geometrycznej formie :)
Awatar użytkownika
aleksanderk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2009, o 19:24
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Podziwiam zielnik ,a te kółka na środku to z czego zrobiłaś ,ciekawie to wygląda ;:63 .Fryzjerka amator ,ale jaki dobry efekt.Węża zostawiam ,może jadowity lub dusiciel strach mnie bierze :twisted:
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p

Post »

Stasiu to się bardzo cieszę że Ci się u mnie podoba,a te kamyki na balach to z tych trójkątów zabrałam...niechciałam żeby mi tak bezczynnie na kupie leżały więc je ułożyłam wokół zielnika :D
Lucynko prawda że mi się udało z tym wrzosowiskiem :;230 Dziękuję za troskę...uważam,uważam... :uszy
Patryku moim zdaniem najlepiej jak ziółka mają swoje miejsce...niektóre z nich są bardzo ekspansywne i rosnąc między innymi bylinami szybko zawłaszcza sobie cały teren,dusząc inne pozostałe roślinki ;:108
Joluś wiesz że to Twoje golone iglaki mnie zainspirowały ;:108 Początkowo miałam ogolic jednego,ale to naprawdę wciąga...jak mi nożyce w ręce wpadły to zaczełam golic po kolei co iglastego mi się nawineło...tylko te największwe pozostały ;:224 :;230
Jacku wynika z tego że mam węże w różnych kształtach :;230 A zielniczek lubię plewic...wiadomo ze względu na zapach jaki wydzielają ziółka gdy się je poruszy :uszy
Alku dziękuję :uszy A wąż to tresowany...swoich nie kąsa :;230 Te kółka na zielniku...hmmmmmm co to jest...tak naprawdę to sama nie wiem ;:224 ...one są szklane i takie ciekawe dosyc...znalazłam je w starej szopie którą zbużył mój M.Moja córka poukładała je na belach wokół zielnika a póżniej jak układałam kamienie przełożyłam na zielnik i tak sobie leżą :uszy Nie usuwam bo by mi się pomocnica obraziła że jej wkładu w prace ogrodowe niedoceniam ;:224 :;230
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p
Od: 19 sty 2010, o 12:00

Post »

:wit Witam,i przepraszam że tak rzadko zaglądam,nawał pracy :? pooglądałam zdjęcia ,widzę że kombinujesz coś z murkiem ,ja bym go też pozostawiła i zrobiła z niego fragment starych ruin zamkowych,chyba wiesz co mam na myśli takie ,,ząbki ,,jak na wieżach zamkowych :lol: i jak jest cegła zdrowe to zostawić lub obkleić piaskowcem pięknie by to wyglądało :wink:.Miłego weekendu ;:196
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
x_o-a
Konto usunięte na prośbę.
Od: 30 mar 2010, o 21:01

Post »

Ale się u Ciebie dzieje :D ;:180 , podziwiam szczerze! Będziesz moją inspiracją w przyszłym sezonie ;:108 . Ten odpisałam na straty, ale kumuluję energię i pomysły na wiosnę. Cieszę się, że do Ciebie trafiłam, pozdrawiam
lawenda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 mar 2007, o 19:33

Post »

Też powiem "ale się u Ciebie dzieje" Jak ci szybko ubywa trawnika :;230 Z niecierpliwością będę czekała na Twój nowy zakątek z murem, jak piszesz że ci się sni po nocach to jak do wiosny wytrzymasz? Ale to dobrze, bo będziesz miała czas wszystko przemyśleć. Już mi się podoba.
Ann-ka72
1000p
1000p
Od: 1 paź 2009, o 18:56

Post »

Ależ się u Ciebie dzieje Grażynko, ja w tym stanie, to nie dałam sie rady poruszać, a ty i iglaki strzyżesz i rabatki robisz -przecież trzeba sie schylać- dasz radę???? :shock: Ciągle jakieś pomysły chodzą Ci po głowie.... Przyjedź do mnie, to moze i mi coś podpowiesz :D

;:196
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p

Post »

Karinko wiło Cię widziec znowu ;:196 ...myślałam że gdzieś zaginełaś,ale rozumię nowa praca nowe obowiązki...na forum czasu brak.Ale wpadaj kiedy tylko będziesz mogła...zawsze jesteś mile widzianym gościem u mnie :uszy
Olibabka A ja się cieszę że przyszłaś mnie odwiedzic i że Ci się u mnie podoba....jeśli coś uważasz za ciekawy pomysł warty skopiowania będzie mi bardzo miło jeśli go wykożystasz w swoim ogrodzie :uszy A i cieszę się że jest kolejna osoba z "naszych okolic" na forum....oby jak najwięcej ;:108
Lawendo no właśnie sama sie zastanawiam jak wytrzymam do wiosny...ale chyba będę miec skuteczny hamulec ;:224 ...tak że chcąc nie chcąc to chyba jednak dopiero na wiosnę coś podziałam w sprawie murku ;:108
Anuś jeszcze się toczę i staram się coś działac powolutku...bo inaczej negatywna energia się we mnie zbiera i domownicy mogli by ucierpiec ;:224 :;230Nie kuś,nie kuś bo jeszcze pojadę...a nie jest w końcu tak daleko do Ciebie ;:224 :;230

Pozdrawiam wszystkich serdecznie ;:196 ;:196 ;:196
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”