Dziewczynki witam serdecznie i cieszę się, że dyskutujecie pomimo, że gospodyni milczy

. Ale już lecę się usprawiedliwiać. Byłam znowu dwa dni w Rzeszowie. Naprawdę mam już serdecznie dosyć tych studiów

Dopiero wróciłam. a ponieważ mojego m. nie było dwa tygodnie w domu więc same rozumiecie ....
Ewuniu - kocico dziękuję serdecznie za odwiedziny. Dziękuje za wszystkie ciepłe słowa pod adresem mojego ogroddu. Lejesz miód na moje serce. Powiem szczerze, że tylu planów po zimie jak w tym roku to jeszcze chyba nie miałam. Mam nadzieję, że uda mi się zrealizowac chociaż połowę z nich

Chyba jednak pozostanę przy kamieniach z poropozycji Eweliny. Do mojej studni na stałe podłączony jest wąż do podlewania a zaraz obok jest rabata z Rh i azaliami wię wiciokrzew nie miałby wielkiego pola do popisu. Poza tym szczerze mówiąc nie mam zbyt dobrych doświadczeń z tym pnaczem. Mam w ogrodzie dwa. Jedem jest strasznie atakownay przez mszyce - nie wiem co mam robić, co roku przegrywam walkę z tymi robalami

Drugi nie może się zabrać uczciwie za rośnięcie. Co prawda był trochę zacieniony przez świerk, który jesienią poszedł pod piłę więc może w tym roku w końcu ruszy

. Co do marketowych rh to zgadzam sie z toba, ale niestety w naszej okolicy porządnych szkólek brak a w tych które są rh kosztują od 35 zł wzwyż

Musze się wybrać gdzieś dalej na zakupy, ale to może przy jakiejś okazji.
Tajeczko
Marylo
Krysiu
Taki kolor azalii to mój ulubiony. Wprowadza tyle pozytywnej energii. Aż chce się żyć