A nic jej nie dolego to podobno sprawa biologiczna jakieś cofanie ale jaki to sam nie wiem,gdzieś tylko o tym czytałem.anoli pisze:Po pączkach podejrzewałam tricolorkę, jednak ten listek sprawił, że stwierdziłam, że to zupełnie niemożliwe.Co dolega biedaczce, że tak wyglądają listeczki?
Moje hoje i nie tylko one.
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No tak, to raczej zawiłe kwestie. Mam nadzieję, że mojej się tak nie stanie, bo jednak główną ozdobą są jej listki. Czekam aż się Twoja rozwinie. Powiesz wtedy czy pachnie, jak tak zwykła? 

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
aha,a ja wyczytałem że to jest cofanie mutacji czy coś w tym stylu,ok Kasiu cykni swoją i nam pokaż i napisz jak to jest bo moja ma dwa pędy i oby dwa są takie zielone tylko ten jeden liść co z jego oczka spiącego ona powastała jest prawidłowy,czy juz nigdy nie bedzie miała innych pędow z zielonobiałymi listeczkami jak to jest u Ciebie?FIGA pisze:Wracasz do korzeni :P z przed pomieszania :P
U mnie też trafiają się takie carnosowe listkisami zobaczycie jak cyknę fotki :P
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tylko chwilkę mnie nie było i już zagadka rozwiązana
Też czekam niecierpliwie na fotkę rozwiniętych kwiatuszków 

Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
No tak Kasiu rozwiązana ale bez podpowiedzi śie nie obyło i gdyby nie ta podpowiedz ostatnia to podejżewam że nie odgadnięta by była jeszcze długo i pozostało by wszystko w domysłach i w głowach zgadującychkatarzyneczka pisze:Tylko chwilkę mnie nie było i już zagadka rozwiązanaTeż czekam niecierpliwie na fotkę rozwiniętych kwiatuszków

- katarzyneczka
- 1000p
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Strasznie trudne dajesz nam zagadki
To w nagrodę za rozwiązanie pokaż nam następna piękność, np. pubycalix 

Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- katarzyneczka
- 1000p